Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK JL2600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK JL2600. Wij hopen dat dit LEXIBOOK JL2600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK JL2600 te teleladen.


LEXIBOOK JL2600 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (971 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK JL2600

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vraag hulp aan een volwassene om de juiste batterijen te vinden en te installeren. Open het batterijvak, achteraan het apparaat, met behulp van een schroevendraaier. [. . . ] Opmerking: Het is niet mogelijk om video's in de "Album" modus weer te geven. "A/Play/Confirm" (A/afspelen/bevestigen) toets: Gebruik deze toets om een spel te starten, om een optie te selecteren of om een instelling te bevestigen. SD-kaartlezer: U kunt een SD-kaart inbrengen (maximum 8GB, niet meegeleverd) zodat u uw bestanden kunt opslaan. Om dit te verwezenlijken, duw de SD-kaart stevig in de gleuf totdat u een `klik' hoort. BELANGRIJKE OPMERKING: Het wordt ten zeerste aanbevolen om een SD-kaart te plaatsen om de opslagcapaciteit van het apparaat te verhogen en om video's op te slaan. Schakel het apparaat in om het hoofdmenu te openen en gebruik dan de richtingstoetsen om een van de 4 beschikbare modi te openen: "Photo" (Foto), "DVD", "Photo Game" (Fotospel) of "IQ Game" (IQ-spel). De "DigiClick®" digitale camera & spelconsole kan op een TV-toestel aangesloten worden zodat u op een groter scherm kunt spelen. Zet de tv aan en schakel de console in door op de On/Off (Aan/Uit) toets te drukken. Moet door jou of jouw kind gelezen worden alvorens een videospel te gebruiken. Sommige mensen kunnen aanvallen van epilepsie krijgen of het bewustzijn verliezen bij het zien van bepaalde flitsende lichten of frequente bewegingen in onze dagelijkse omgeving. Deze mensen stellen zich bloot aan dergelijke aanvallen bij het bekijken van bepaalde televisiebeelden of bij het spelen van bepaalde videospelen. Dit fenomeen kan ook plaatsvinden zonder voorafgaande medische verschijning of zonder enige voorafgaande aanval van epilepsie. [. . . ] Wij raden aan de verpakking te bewaren voor enige referentie in de toekomst. In onze poging voor constante verbetering, is het mogelijk dat kleuren en details van dit product lichtjes verschillen van deze op de verpakking. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK JL2600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK JL2600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag