Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK IT006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK IT006. Wij hopen dat dit LEXIBOOK IT006 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK IT006 te teleladen.


LEXIBOOK IT006 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1301 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK IT006

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Instale las 3 pilas tipo AA/LR6 (suministradas) observando la polaridad correcta indicada en el interior del compartimento de las pilas y conforme se indica en el diagrama que se muestra aquí al lado. [. . . ] Om de cd-speler schoon te maken, gebruikt u doek dat lichtjes bevochtigd is met water, zonder een schoonmaakmiddel te gebruiken. In het geval van een slechte werking, dient u eerst even te proberen de batterijen te vervangen. Als het proleem blijft aanhouden, dient u eerst aandachtig de handleiding na te lezen om te verifiëren dat er niets vergeten werd. OPMERKING : gelieve deze handleiding te bewaren, ze bevat belangrijke informatie. Voor de aanwending van de garantie of de dienst na verkoop, dient u zich te wenden tot uw verkooppunt met uw aankoopbewijs. Onze garantie dekt materiële of fabrieksfouten die toe te schrijven zijn aan de fabrikant, met uitzondering van alle schade die voortkomt uit het niet naleven van de gebruiksaanwijzing of elke ongepaste tussenkomst (zoals het uit mekaar halen, de blootstelling aan warmte of vochtigheid . Het is aanbevolen de verpakking te bewaren voor het geval u ze later nog zou nodig hebben. Daar wij er voortdurend naar streven om te verbeteren, kan het gebeuren dat de kleuren en gegevens van het product anders zijn dan deze afgebeeld op de verpakking. [. . . ] De batterijen uithalen in het geval dat het speelgoed een lange tijd niet gebruikt zal worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK IT006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK IT006 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag