Gebruiksaanwijzing LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV. Wij hopen dat dit LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV te teleladen.


LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1211 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Coloca las 3 pilas alcalinas de tipo LR03/AAA, respetando la polaridad que se indica en el fondo del compartimento de las pilas, como se muestra en la figura al lado. OPGELET: De verpakkingsdelen, zoals plastic folie, plakband, etiketten en metalen 10 hechtingsbanden, maken geen deel uit van dit speelgoed en moeten voor alle veiligheid worden verwijderd vooraleer het speelgoed door een kind kan en mag worden gebruikt. De "Cyber Console TV"-spelconsole werkt met 3 LR03/AAA-alkalinebatterijen van 1, 5V (batterijen niet inbegrepen). [. . . ] ON/OFF (AAN/UIT) toets: Druk op deze toets om het spel in en uit te schakelen. RESET toets: Druk op deze toets om terug te gaan naar het spelselectie scherm of om het toestel te resetten in het geval van een storing. De "Cyber Console TV" spelconsole kan aangesloten worden op een tv om te spelen op een breder scherm. Zet de tv aan en schakel de console in door op de On/Off (Aan/Uit) toets te drukken. Moet door jou of jouw kind gelezen worden alvorens een videospel te gebruiken. Sommige mensen kunnen aanvallen van epilepsie krijgen of het bewustzijn verliezen bij het zien van bepaalde flitsende lichten of frequente bewegingen in onze dagelijkse omgeving. Deze mensen stellen zich bloot aan dergelijke aanvallen bij het bekijken van bepaalde televisiebeelden of bij het spelen van bepaalde videospelen. Dit fenomeen kan ook plaatsvinden zonder voorafgaande medische verschijning of zonder enige voorafgaande aanval van epilepsie. Indien jezelf of iemand van je familie reeds symptomen van epilepsie (aanval of bewustzijnsverlies) heeft ervaren bij het zien van "licht"stimulaties, gelieve uw dokter te raadplegen alvorens dit spel te gebruiken. Wij raden de ouders aan om aandachtig hun kinderen te observeren tijdens het spelen van een videospel. Indien jijzelf of je kind de volgende symptomen vertonen: duiziligheid, problemen van het zicht, oog- of spiersamentrekkingen, orientatieproblemen, ongecontroleerde bewegingen of stuiptrekkingen, gelieve onmiddellijk het spel te stoppen en uw dokter te raadplegen. Voorzorgsmaatregelen die je bij het gebruik van video games altijd in acht moet nemen. â· Wanneer je een video game speelt met een TV-scherm kan verbonden worden, ga altijd op een relatieve verre afstand van het scherm zitten of staan en zo ver als de verbindingsdraad het toelaat. Speel geen video games wanneer je moe bent of niet lang hebt geslapen. â· Zorg ervoor dat de ruimte waarin je speelt voldoende verlicht is. â· Wanneer je video games speelt, neem elke 10 tot 15 minuten een onderbreking. [. . . ] WAARSCHUWING: Dit product langdurig op hoog volume gebruiken kan leiden tot gehoorschade bij de gebruiker. Richtlijnen voor milieubescherming Gebruikte elektronische apparaten horen niet thuis in het huisafval !Wij vragen u daarom een bijdrage aan de bescherming van ons milieu te leveren en dit apparaat op de voorziene verzamelplaatsen af te geven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXIBOOK CYBER CONSOLE TV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag