Gebruiksaanwijzing LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE STARCK MOBILE USB 3.0. Wij hopen dat dit LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 te teleladen.


LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (299 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 DATASHEET (1101 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE STARCK MOBILE USB 3.0DATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Meer informatie is te vinden op www. usb. org **1 TB (Terabyte) = 1000 GB. De totaal beschikbare capaciteit varieert, afhankelijk van de gebruiksomgeving (gewoonlijk 5-10% minder) *** Voor optimale prestaties moet de schijf worden aangesloten op een USB 3. 0-hostpoort Kan niet worden gecombineerd met een andere Wuala-aanbieding. Andere hier vermelde product- en merknamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Specificaties en uiterlijke gegevens worden als richtlijn vermeld en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE STARCK MOBILE USB 3.0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE STARCK MOBILE USB 3.0 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag