Gebruiksaanwijzing LACIE SILVER COOKEY DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE SILVER COOKEY. Wij hopen dat dit LACIE SILVER COOKEY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE SILVER COOKEY te teleladen.


LACIE SILVER COOKEY DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (375 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE SILVER COOKEY DATASHEET (368 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE SILVER COOKEYDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] interface-snelheid Afmetingen (b x d x h) Gewicht Inhoud doos Minimale systeemvereisten 131114 4 GB USB 2. 0 (compatibel met USB 3. 0 en USB 1. 1) tot 480 Mbits/s 57 x 26 x 3 mm 14 g LaCie Silver CooKey Computer met een USB-poort Internetverbinding met hoge snelheid voor online opslag , Nieuwste versie van Windows® XP Windows Vista®, Windows 7 / Mac OS® X 10. 5, 10. 6 (Mac Intel alleen voor LaCie Private-Public-software) 2 jaar beperkt Garantie WATER RESISTANT *Verzilvering: Minimaal 10 . De totale bruikbare capaciteit varieert afhankelijk van de gebruiksomgeving (gewoonlijk 5­10% minder). Andere hier vermelde product- en merknamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Specificaties en weergaven van het uiterlijk van dit product worden slechts als richtlijnen verschaft en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE SILVER COOKEY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE SILVER COOKEY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag