Gebruiksaanwijzing LACIE P9230 QUICK INSTALL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE P9230. Wij hopen dat dit LACIE P9230 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE P9230 te teleladen.


LACIE P9230 QUICK INSTALL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1925 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE P9230QUICK INSTALL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de meegeleverde Ethernet-kabel aan op de CloudBox en op uw lokale netwerkrouter (router of hub) (Afb. [. . . ] Als het lampje vooraan niet langer knippert, is de CloudBox klaar voor gebruik (Afb. Opmerking: als u de drive wilt uitschakelen, houdt u de aan/uit-knop gedurende 5 seconden ingedrukt totdat de LED knippert. Uw netwerk moet toegang hebben tot het internet om de CloudBox Installatiewizard te voltooien. De CloudBox Installatiewizard begeleidt u doorheen de installatie met enkele eenvoudige stappen. U kunt de LaCie Backup Assistant starten op de meegeleverde LaCie Utilities CD-ROM voor de configuratie van uw back-up. Opmerking: raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het kopiëren van bestanden naar uw LaCie CloudBox. U kunt mappen voor gebruikers maken, opslagquota's instellen voor elke gebruiker, de netwerkinstellingen van het apparaat wijzigen, gegevens uit online back-ups herstellen, en veel meer. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het starten van Dashboard en het beheren van uw LaCie CloudBox (Afb. [. . . ] U kunt mappen voor gebruikers maken, opslagquota's instellen voor elke gebruiker, de netwerkinstellingen van het apparaat wijzigen, gegevens uit online back-ups herstellen, en veel meer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE P9230

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE P9230 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag