Gebruiksaanwijzing LACIE P9220 QUICK INSTALL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE P9220. Wij hopen dat dit LACIE P9220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE P9220 te teleladen.


LACIE P9220 QUICK INSTALL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2717 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE P9220QUICK INSTALL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De nokkenvoet aan de basis van de drager zal vast komen te zitten in een sleuf van de behuizing. [. . . ] U dient een klikgeluid te horen wanneer de hendel vast komt te zitten om zo de greep gesloten te houden (zie Afbeelding 4). Nederlands Drives installeren 1. 1. Let op: Alle drivesleuven moeten uitgerust zijn met een drivedrager of een dummy draagmodule. Geen enkele sleuf mag leeg zijn. Kolom 1 Rij 1 Rij 2 Rij 3 Kolom 2 Kolom 3 Kolom 4 1. Schuif de drager voorzichtig in de behuizing totdat deze wordt gestopt door de nokkenhefboom aan de rechterkant van de drager (zie Afbeelding 3). 5. Plaats de meegeleverde sleutel voor de manipulatiebeveiliging voorzichtig in de uitsnijding van de greep en draai rechtsom totdat de rode indicator zichtbaar is in de opening naast de sleutel (zie Afbeelding 2). Afbeelding 3: Drivedrager installeren (1) [. . . ] Schuif de drager voorzichtig in de behuizing totdat deze wordt gestopt door de nokkenhefboom aan de rechterkant van de drager (zie Afbeelding 3). 5. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE P9220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE P9220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag