Gebruiksaanwijzing LACIE NETBOOKIT DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE NETBOOKIT. Wij hopen dat dit LACIE NETBOOKIT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE NETBOOKIT te teleladen.


LACIE NETBOOKIT DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (625 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE NETBOOKIT DATASHEET (624 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE NETBOOKITDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Netbooks tot: 10, 2" 12 x 90 x 50 mm / 0, 5 x 3, 5 x 2 inch 60 g / 2, 1 oz. Netbook tot 10, 2" met beschikbare USB 2. 0-poort; meest recente versie van Windows XP Windows Vista®, , Windows 7 / Mac® OS X 10. 5, 10. 6 Netbook-hoes, gevoelige muis, hub met 4 poorten 1 jaar beperkt ©2010, LaCie. Andere hier vermelde product- en merknamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Specificaties en weergaven van het uiterlijk van dit product worden slechts als richtlijnen verschaft en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE NETBOOKIT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE NETBOOKIT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag