Gebruiksaanwijzing LACIE MINI HUB QUICK INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE MINI HUB. Wij hopen dat dit LACIE MINI HUB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE MINI HUB te teleladen.


LACIE MINI HUB QUICK INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (14434 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE MINI HUBQUICK INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nu wordt het tijd om uw digitale leven te verrijken door nog veel meer foto's, video's, muziek en bestanden op te slaan. [. . . ] Deze kroon voorkomt dat de drives elkaar kunnen raken en zo oververhit raken. Het briljante ontwerp van de LaCie mini drive zorgt ervoor dat er tussen de twee drives koelende lucht kan stromen. Hierdoor blijven zowel de Mac mini als de LaCie mini drive koel en veilig tijdens het gebruik. DE OPEN RELATIE Hoewel de LaCie mini drive specifiek is ontworpen voor gebruik met de Apple Mac mini, biedt dit apparaat buiten deze combinatie ook zeer veel mogelijkheden. Verschillende LaCie mini drives kunnen op elkaar worden gestapeld onder een Apple Mac mini, zodat u over extra capaciteit beschikt. / 1350 g VS: 1 jaar beperkt / Europa: 2 jaar beperkt **1 GB = 1. 000. 000. 000 bytes. Eenmaal geformatteerd hangt de feitelijk beschikbare opslagcapaciteit af van de gebruiksomgeving (gewoonlijk 5-10% minder). *Deze LaCie drives zijn voorgeformatteerd als HFS+-volumes die onmiddellijk kunnen worden gebruikt met Apple-computers. Bij gebruik van meerdere platforms moeten Windows-gebruikers deze drive opnieuw formatteren in NTFS-indeling (met Windows-hulpprogramma's) voor Windows XP/2000 of in FAT32-indeling (met Silverlining 98 voor Windows 98SE/Me of met Silverlining Pro voor Mac OS 9 of Apple-schijfhulpprogramma's voor Mac OS X). FireWire, Mac, Mac OS en het Apple-logo zijn als handelsmerken van Apple Computer, Inc. [. . . ] FireWire, Mac, Mac OS en het Apple-logo zijn als handelsmerken van Apple Computer, Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE MINI HUB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE MINI HUB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag