Gebruiksaanwijzing LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD QUICK INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD. Wij hopen dat dit LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD te teleladen.


LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD QUICK INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5055 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HDQUICK INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit eerst een externe USB-harddrive aan op de LaCinema Mini HD Bridge via een van de USB 2. OPMERKING: de LaCinema Mini HD Bridge is compatibel met de volgende bestandssystemen: NTFS (Windows), HFS+ (non-journaled - Mac) en FAT32 (Windows en Mac). Let op de twee kunststofranden om de bodemplaat los te maken van het bovenste deel. [. . . ] Raadpleeg de LaCie-website voor de nieuwste firmwareversie voor uw product. HDMI: sluit de HDMI-kabel aan op de LaCinema Mini HD Bridge en op uw tv. Composite: sluit de gele, rode en witte uiteinden van de composite-kabel aan op uw tv en het andere kabeluiteinde op de LaCinema Mini HD Bridge. Optioneel: u kunt de LaCinema Mini HD Bridge aansluiten op een digitale thuisinstallatie via een optische audiokabel (niet meegeleverd). OPMERKING: als u de LaCinema Mini HD Bridge in een kleine ruimte plaatst, moet u ervoor zorgen dat de luchtstroming voldoende is om oververhitting te vermijden. Bedraad: sluit de Ethernet-kabel van uw router of hub aan op de Ethernet-poort aan de achterzijde van de LaCinema Mini HD Bridge. Draadloos: de WiFi-verbinding wordt ingesteld tijdens stap E van de Installatiewizard. Sluit het netsnoer aan op een stopcontact en op de LaCinema Mini HD Bridge. Als u het laadscherm niet ziet, stelt u de video-ingang van uw tv op de overeenkomstige videokabel af die u in de bovenstaande stappen hebt aangesloten. Druk op de knop OK om uw selectie te bevestigen en op de knop Terug om naar de vorige selectie terug te keren. Bestanden die u hebt gekopieerd naar de LaCinema Mini HD Bridge worden op type georganiseerd in de hoofdmappen Video, Foto en Muziek. Gebruik de afstandsbediening om de bestanden te openen en af te spelen. Sluit een externe USB-harddrive met multimediabestanden aan op de LaCinema Mini HD Bridge via de USB-poort aan de voorof achterzijde. Optie 1: installeer de Packet Video TwonkyMedia Server-software die u op de cd-rom met hulpprogramma's vindt. [. . . ] Zodra de LaCinema Mini HD Bridge is aangesloten op uw tv en verbonden met uw thuisnetwerk, gebruikt u de afstandsbediening om te navigeren naar Instellingen > Netwerk > Mediaservers. Uw inhoud wordt gescand en beschikbaar gemaakt voor DLNA-mediaspelers zoals Playstation, Xbox, enz. OPMERKING: raadpleeg de gebruikershandleiding op de cd-rom met hulpprogramma's voor gedetailleerde beschrijvingen voor het installeren en configureren van software. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE LACINEMA MINI BRIDGE HD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag