Gebruiksaanwijzing LACIE IAMAKEY DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE IAMAKEY. Wij hopen dat dit LACIE IAMAKEY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE IAMAKEY te teleladen.


LACIE IAMAKEY DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (106 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE IAMAKEY (3461 ko)
   LACIE IAMAKEY DATASHEET (342 ko)
   LACIE IAMAKEY TECHNICAL SPECIFICATIONS (106 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE IAMAKEYDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] LaCie iamaKey Design by 5. 5 Designers USB Flash Drive Uwgegevens. [. . . ] USB 2. 0 biedt niet alleen een universele compatibiliteit en platformonafhankelijk gebruiksgemak, maar ook een hot-pluggable aansluiting en zeer hoge overdrachtsnelheden. Bovendien is de iamaKey terugwaarts compatibel met USB 1. 1, dus u kunt hem op elke computer gebruiken. Robuustenbetrouwbaar Met zijn opvallende ontwerp springt de iamaKey zeker in het oog en zijn connector (Gold SIP) is zowel water- als krasbestendig, waardoor het een van de meest duurzame en dunste USB-sleutels op de markt is. Door de beschermranden op de connectors zult u de LaCie iamaKey altijd goed inbrengen, waardoor hij bruikbaar en veilig blijft. Creatiefontwerp De LaCie iamaKey is een product van de firma 5. 5 Designers en past gewoon in uw zak en aan uw sleutelhanger, zodat u uw gegevens overal mee naartoe kunt nemen. De iamaKey, een nieuw verzamelobject geproduceerd in samenwerking met 5. 5 Designers, is een handige, robuuste USB flash drive die ook nog veel plezier biedt. Zijn naam is niet voor niets "I am a Key". ·Robuustmetalensleutelontwerp;pastaaneen sleutelhanger ·Lichtgewichtenoveralmeenaartoetenemen ·GoldSIP-technologie, water-enkrasbestendig ·Hot-pluggable;platformonafhankelijkecompatibiliteit Kenmerken · ogeoverdrachtsnelheden(leesmodus:tot30MB/s; H schrijfmodus:tot10MB/s) · Betrouwbaar, schokvast, krasbestendigenwaterbestendig · Plug&play · Tot16GBaanopslagruimteopééndrive Inhoudvandeverpakking · LaCieiamaKey · Beschermkapje Minimalesysteemvereisten · Windows2000, WindowsXP , WindowsVistaTM, of Windows 7 · MacOSXv10. 3. 5ofhoger · SysteemopLinux-basis DeLaCieUSBKey-serie(vanlinksnaarrechts): PassKey, itsaKey en iamaKey LaCieiamaKey Artikelnummer Capaciteit* Interface Maximale interfaceoverdrachtsnelheid Afmetingen(LxBxH) 130869 4GB 130870 8GB 130871 16GB 131045 32GB USB 2. 0 (terugwaarts compatibel met USB 1. 1) Compatibel met Windows ReadyBoost tot480Mbits/s 57x24x3mm *1 GB = 1. 000. 000. 000 bytes. De totale beschikbare capaciteit varieert afhankelijk van de besturingsomgeving (typisch 5-10% minder). [. . . ] De specificaties en het uiterlijk worden als richtlijn vermeld en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE IAMAKEY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE IAMAKEY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag