Gebruiksaanwijzing LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800 DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800. Wij hopen dat dit LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800 te teleladen.


LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800 DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (246 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800DATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 TB opslagcapaciteit MET RAID-TECHNOLOGIE OPTIMALE OPSLAGCAPACITEIT De LaCie Biggest F800 introduceert een nieuw niveau van gegevensopslag met een verbazingwekkende capaciteit van maximaal 2 terabytes (TB) in combinatie met RAID-technologie. [. . . ] Het RAID-systeem voorziet in een perfecte combinatie van de totale beschikbare capaciteit en de mogelijkheid om gegevens te redden, mocht een schijf defect raken. De LaCie Biggest F800 ondersteunt RAID-niveaus 0, 0+1 en 5, evenals RAID 5+hot spare. HERSTEL VIA HOT SWAP De LaCie Biggest F800 voorziet in een on-line hot swap, mocht een station defect raken. De gegevens worden dan automatisch op het nieuwe station opnieuw opgebouwd zonder downtime. Door de toegevoegde optie waarbij één van de stations als hot spare wordt aangeduid, kan de Biggest F800 automatisch een defect station vervangen. Als extra bescherming reageert hij automatisch bij storingen in een station, een ventilator of de voeding en schakelt hij zelfs uit bij een temperatuur boven 55° C om zichzelf en uw gegevens te beschermen. · Extreem grote opslagcapaciteit van 2 TB · Veilige en snelle RAID-technologie · Gebruiksvriendelijke installatie en bediening · Hot swap- en hot spare-opties Kenmerken · · · · · · · · Ondersteunt tot een capaciteit van max. 2 TB Stations voldoen aan hot swap Ondersteunt RAID-niveaus 0, 0+1, 5 en 5+hot spare Automatische on-line opnieuw opbouwen (RAID 5) Ventilator voldoet aan hot swap Stuurprogramma niet vereist Event-waarschuwing door geluidsalarm LCD-paneel voor weergave van bedrijfsstatus LaCie Biggest F800 Model Capaciteit Onderdeelnummer Host-interface Schijf-interface Overdrachtssnelheid Ondersteund OS Afmetingen (BxHxD) Gewicht Bedrijfstemperatuur Bedrijfsvochtigheid Opslagvochtigheid Voeding Ingangsspanning Uitgangsspanning Certificering Inhoud verpakking Garantie LaCie Biggest F800 1 TB 300942 4 drive bays: 250GB (ATA-stations) 1, 6 TB 300943 4 drive bays: 400GB (ATA-stations) 2 TB 300944 4 drive bays: 500GB (ATA-stations) FireWire 800 en Hi-Speed USB 2. 0 Lezen: tot max. [. . . ] Inclusief een verwijderbare koelventilatormodule. ** Beschikbare opslagcapaciteit is afhankelijk van het RAID-niveau: totale capaciteit voor RAID 0, 50% van totale capaciteit voor RAID 0+1, 75% van totale capaciteit voor RAID 5, 50% van totale capaciteit voor RAID 5+spare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE EXTRA STATION BIGGEST F800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag