Gebruiksaanwijzing LACIE DATASHARE DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE DATASHARE. Wij hopen dat dit LACIE DATASHARE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE DATASHARE te teleladen.


LACIE DATASHARE DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (225 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE DATASHARE DATASHEET (225 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE DATASHAREDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] LaCie DataShare SD en microSD Dual USB Card Reader MaakuweigenUSB-flashsleutelsmetdezestijlvolle dubbeleUSB-kaartlezer Design by 5. 5 Designers Superieurebetrouwbaarheid encompatibiliteit De LaCie DataShare heeft Push/Push SD- en microSDaansluitingen, waardoor het een van de meest betrouwbare opties op de markt is. [. . . ] Door zijn speelse en inventieve ontwerp onderscheidt de Data/Share zich duidelijk van andere producten op de markt. MaakUSB-flash-sleutelsvanuwoudeSD-en microSD-kaarten Met de nieuwe LaCie DataShare kunt u gemakkelijk uw oude SD- en MicroSD-kaarten opnieuw gebruiken door er USB-flash-sleutels van te maken. Bovendien kunt u met DataShare uw eigen capaciteit voor de nieuwe USB-flash-sleutel kiezen, zodat u deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Met de hoge overdrachtsnelheid kunt u snel en effectief nieuw leven blazen in uw oude SD- en MicroSD-kaarten waardoor u tijd, geld en bronnen bespaart. De DataShare heeft twee kanten, met twee kaartlezers: één voor uw persoonlijke gegevens en één voor uw gedeelde gegevens. ·MaakuwSD-enMicroSD-kaartenopnieuw bruikbaar--zetzeomin-USBflash-sleutels!·Twee-in-éénproduct:houduwprivégegevensapart vangegevensdieuwiltdelen ·Hot-pluggableengeenstuurprogrammanodig ·Snelleenbetrouwbareoverdrachtsnelheden Functies · ompatibelmetalleSD-enMicroSD-kaarten C op de markt (SD/SDHC/Klasse 1 tot 6). · ush/PushSD-aansluitingenenmicroSDP aansluitingen voor een superieure betrouwbaarheid. Inhoudvandeverpakking · LaCieDataShare · USB-verlengkabel · Bandjevoorsleutelhanger · microSDnaarSD-kaartadapter Minimalesysteemvereisten · Windows2000, WindowsXPofWindowsVistaTM · MacOSXv10. 3. 5ofhoger LaCieDataShare Artikelnummer Interface Ondersteunde indelingen Maximale interfaceoverdrachtsnelheid Afmetingen 130824 Hi-Speed USB 2. 0 (neerwaarts compatibel met USB 1. 1) Secure Digital en Micro Secure Digital (inclusief SDHC) tot480Mbits/s 70x35x13mm Dit product wordt zonder geheugen verkocht. [. . . ] De specificaties en het uiterlijk worden als richtlijn vermeld en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE DATASHARE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE DATASHARE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag