Gebruiksaanwijzing LACIE D2 NETWORK2 QUICK INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE D2 NETWORK2. Wij hopen dat dit LACIE D2 NETWORK2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE D2 NETWORK2 te teleladen.


LACIE D2 NETWORK2 QUICK INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3769 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE D2 NETWORK2QUICK INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de Ethernet-kabel aan op de d2 Network 2 en op uw netwerk via een Ethernet-poort of rechtstreeks op een router, switch of hub. [. . . ] Tijdsconfiguratie: selecteer indien u de tijd en datum handmatig instelt of indien u deze synchroniseert met een externe server. â· Schijfconfiguratie: geef de ruimte van de totale opslag op die beschikbaar moet worden gemaakt wanneer de drive is aangesloten op uw computer via USB, en de ruimte wanneer uw computer is verbonden met het netwerk. U kunt deze ruimte aanpassen van 0 GB tot wel 500 GB (standaardinstelling is 0 GB). Als u ervoor kiest om de ruimte van de USBShare te vergroten, is het noodzakelijk om de share te formatteren. BELANGRIJKE INFORMATIE: LaCie beveelt u sterk aan het volume van de USBShare niet groter dan 128 GB te maken tenzij u de USBShare formatteert in NTFS of HFS+ met behulp van het schijfhulpprogramma van uw besturingssysteem. Zodra u hebt gedaan, kunt u doorgaan naar het Dashboard door op Voltooien te klikken. [. . . ] OPMERKING: raadpleeg de gebruikershandleiding op de cd-rom met hulpprogramma's voor informatie over de USB-aansluiting. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE D2 NETWORK2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE D2 NETWORK2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag