Gebruiksaanwijzing LACIE CLOUDBOX QUICK INSTALL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE CLOUDBOX. Wij hopen dat dit LACIE CLOUDBOX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE CLOUDBOX te teleladen.


LACIE CLOUDBOX QUICK INSTALL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2526 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE CLOUDBOXQUICK INSTALL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u de installatie aanvat, doet u het volgende: · Zoek de meegeleverde folder met uw contractnummer voor een 1-jarige online back-up. [. . . ] De CloudBox is gereed voor gebruik zodra de Installatiewizard is voltooid en uw online account is geverifieerd. Installeer en start de LaCie Network Assistant die u vindt op de LaCie Utilities CD-ROM (Afb. Als u de Installatiewizard wilt starten in uw webbrowser, typt u de naam van uw CloudBox in de adresbalk (het standaardadres is http://cloudbox of http://cloudbox. Zoek het contractnummer op het blaadje dat werd meegeleverd bij uw product (Afb. LaCie beveelt sterk aan dat u de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder neerpent voor latere naslag aangezien deze niet kunnen worden gerecupereerd. Nu kunt u belangrijke bestanden veilig bewaren door ze op de CloudBox op te slaan. [. . . ] Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het starten van Dashboard en het beheren van uw LaCie CloudBox (Afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE CLOUDBOX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE CLOUDBOX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag