Gebruiksaanwijzing LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE 12BIG RACK FIBRE 8. Wij hopen dat dit LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 te teleladen.


LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1497 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 (6373 ko)
   LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 BROCHURE (3452 ko)
   LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 FICHE PRODUIT (1208 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE 12BIG RACK FIBRE 8DATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 12big Rack Fibre 8 Tot 120 TB* SATA | 57, 6TB SAS 8 Gb/s Fibre Channel-opslag Bliksemsnelle Enterprise-opslag REDUNDANT QUAD 8Gb/s FIBRE CHANNEL DUAL POWER & COOLING UNITS Ongeëvenaarde prestaties De LaCie 12big Rack Fibre 8 is de ideale oplossing voor postproductieprofessionals die werken met meerdere ongecomprimeerde HD-streams en voor IT-managers die op zoek zijn naar een oerdegelijke opslagoplossing met een superieure doorvoer. Het systeem is uitgerust met twee Fibre Channel-aansluitingen van 8 Gb/s per controller. [. . . ] Een back-upbatterij helpt te waarborgen dat in de cache geplaatste gegevens in de RAID-controllers zelfs een stroomstoring kunnen overleven. De behuizing voldoet aan internationale SBBstandaardreferenties (Standard Bridge Bay), waardoor een verhoogde kwaliteit en betaalbaarheid plus een fluisterstille werking worden geboden. Lokale Premium-ondersteuning De 12big Rack Fibre 8 wordt standaard geleverd met de beste klantenondersteuning in de branche. Met het 5-Year Gold Protection Plan, ontvangt u vijf jaar lang garantie op de schijven en behuizingsonderdelen. Ook krijgt u toegang tot speciaal geschoolde technische ondersteuning in uw land en escalatie naar het 12big Core Team als uw probleem niet binnen 24 uur wordt opgelost. Met behulp van technische rapporten van een speciale webinterface kan het ondersteuningsteam van LaCie zowel uw configuratie bewaken overeenkomstig de prestaties als controles uitvoeren op alle mogelijke problemen. Mini SAS voor uitbreidingsaansluiting Ethernetbewakingsconnector Onderhoudsconnector Een totale opslagoplossing De LaCie 12big Rack Fibre 8 ondersteunt zes RAID-modi, inclusief 5, 50 en 6. Een gebruiker kan maximaal 60 voordelige Enterprise Class SATA-schijven of 96 krachtige SAS-schijfarrays maken. Met de vier Fibre Channelaansluitingen kunt u opslagruimte delen tussen vier desktopcomputers of zelfs als grotere oplossing integreren in een SAN-omgeving. De 12big Rack Fibre 8 is compatibel met StorNext-, XSAN-, FalconStor HyperFS-, MetaSAN- en SANmp-software. Dankzij de intuïtieve webinterface kunt u kiezen tussen vooraf geconfigureerde RAID-instellingen en de export van een technisch ondersteuningsbestand voor externe analyse. De 12big Rack Fibre 8 kan ook worden uitgebreid met behulp van dynamische schijfarrays en LUN-uitbreidingen. [. . . ] Andere hier vermelde product- en merknamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren. De specificaties en uiterlijke gegevens worden als informatieve indicatie vermeld en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE 12BIG RACK FIBRE 8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE 12BIG RACK FIBRE 8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag