Gebruiksaanwijzing LACIE CHRISTOFLE GALET DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LACIE CHRISTOFLE GALET. Wij hopen dat dit LACIE CHRISTOFLE GALET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LACIE CHRISTOFLE GALET te teleladen.


LACIE CHRISTOFLE GALET DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (584 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LACIE CHRISTOFLE GALET DATASHEET (559 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LACIE CHRISTOFLE GALETDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] USB-SLEUTEL Luxe voor iedere dag. Een nieuwe definitie Maak kennis met de Galet, ontworpen door Christofle en LaCie. [. . . ] Met zijn fraaie kiezelvorm en schitterende glans breekt de Galet werkelijk met alle tradities. Mobiliteit was nog nooit zo chic Met de Galet en zijn USB2. 0 interface kunt u overal zeer eenvoudig bestanden kopiëren en opslaan. De kiezelvorm van de Galet past zonder problemen in uw zak, aan uw sleutelhanger (met het meegeleverde bandje) of zelfs om uw hals, zodat u de sleutel overal mee naartoe kunt nemen. Complete softwaresuite De Galet wordt geleverd met 4 GB aan online opslagruimte bij Wuala, waardoor de opslagcapaciteit feitelijk wordt verdubbeld. Daarnaast wordt ook LaCie Private-Publicsoftware meegeleverd, voor het geval dat u enkele of alle gegevens wilt beveiligen, coderen en met een wachtwoord toegankelijk wilt maken. Dit is de ultieme beveiligingsoplossing die persoonlijke, aanpasbare bescherming biedt. · Bedacht door Christofle · Vervaardigd en verzilverd in Frankrijk · Opslagcapaciteit van 4 GB USB-SLEUTEL Inhoud van de verpakking LaCie Galet, bandje voor sleutelhanger Minimale systeemvereisten Computer met een USB-poort Internetverbinding met hoge snelheid voor online opslag Nieuwste versie van Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7 / Mac® OS X 10. 5, 10. 6 (Mac Intel® alleen voor LaCie Private-Public-software) Artikelnummer Capaciteit* Interface Max. interface-snelheid Afmetingen (d x h) Gewicht Garantie 131115 4 GB USB 2. 0 (compatibel met USB 3. 0 en USB 1. 1) tot 480 MB/s 39 x 9 mm 38 g 2 jaar beperkt Bevestiging als sleutelhanger *1 GB = 1. 000. 000. 000 bytes. De totaal beschikbare capaciteit varieert, afhankelijk van de gebruiksomgeving (gewoonlijk 5­10% minder). [. . . ] Specificaties en uiterlijke gegevens worden als richtlijn vermeld en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LACIE CHRISTOFLE GALET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LACIE CHRISTOFLE GALET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag