Gebruiksaanwijzing KYOCERA TASKALFA 180

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KYOCERA TASKALFA 180. Wij hopen dat dit KYOCERA TASKALFA 180 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KYOCERA TASKALFA 180 te teleladen.


KYOCERA TASKALFA 180 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2151 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KYOCERA TASKALFA 180 DATASHEET (1015 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 (5880 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 BROCHURE (388 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 MANUAL 2 (4129 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 QUICK GUIDE (2026 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 QUICK GUIDE (2026 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 KMNET VIEWER (855 ko)
   KYOCERA TASKALFA 180 FILE MANAGEMENT UTILITY (224 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KYOCERA TASKALFA 180

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dans la cassette en option (J12 à 16, J22 à 24) Retirer le capot gauche de la cassette utilisée. Si une feuille de papier est coincée à l`intérieur, la retirer délicatement afin de ne pas la déchirer. REMARQUE Si le papier est déchiré, veiller à retirer de la cassette tous les fragments qui pourraient y rester. [. . . ] Réglage du Zoom Pressez la touche 100%/AUTO% pour allumer le voyant Auto%. Pressez la touche SÉLECTION DU PAPIER et sélectionnez le papier. Sélection du pourcentage du Zoom Appuyez et changez le pourcentage du zoom affiché en utilisant les flèches haut et bas. Le pourcentage peut également être saisi à l'aide des TOUCHES NUMÉRIQUES. Copie recto verso Appuyer sur la touche RECTO-VERSO jusqu'à ce que le mode recto verso soit sélectionné. Rec/Ver --> Copie R/V · Or_Livre --> Copie R/V Lorsque vous choisissez Or_Livre, référez-vous aux indications de dimension de l'original sur la glace d'exposition. Pour plus de renseignements, consultez le manuel de l'utilisation sur le CD-ROM fourni. QUICKGuide TASKalfa 180/220 Bij papierstoringen In de cassette 1 (J11, J21) De cassette naar buiten trekken. Als er in de cassette een vel papier is vastgelopen, verwijdert u het vel voorzichtig, zodat het papier niet scheurt. OPMERKING Als het papier scheurt, moet u ervoor zorgen dat u alle restjes uit de cassette haalt. OPMERKING Controleren of er geen papier uit de geleiders van de cassette steekt. Bij papierstoringen In het interne gedeelte van de linkerklep (J20 - 50, J52 - 57, J60, J61) De hendels van de linkerklep vastpakken en de klep optillen. VOORZICHTIG Het bevestigingsgedeelte in de hoofdeenheid van het kopieerapparaat is uitzonderlijk heet. Vastgelopen papier voorzichtig verwijderen, zodat het papier niet scheurt. Als de (optionele) duplexeenheid is geïnstalleerd, tilt u deze op en verwijdert u het papier. OPMERKING Als het papier scheurt, moet u ervoor zorgen dat u alle restjes uit de cassette haalt. In de optionele cassette (J12 - 16, J22 - 24) De linkerklep verwijderen van de cassette die in gebruik is. [. . . ] Druk op de toets LICHTER of DONKERDER om zo nodig de belichting in te stellen. OPMERKING Het apparaat kan elke set draaien als er A4- en A4-R-papier beschikbaar is. DRAAIEN/VERSCHUIVEN moet ingeschakeld zijn om deze functie te gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KYOCERA TASKALFA 180

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KYOCERA TASKALFA 180 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag