Gebruiksaanwijzing KRUPS VERTUO NEXT XN9105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KRUPS VERTUO NEXT XN9105. Wij hopen dat dit KRUPS VERTUO NEXT XN9105 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KRUPS VERTUO NEXT XN9105 te teleladen.


KRUPS VERTUO NEXT XN9105 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2880 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KRUPS VERTUO NEXT XN9105

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL LET OP: Lees de veiligheidsinstructies goed door voordat je deze machine bedient om schade en letsel te voorkomen. Nespresso Vertuo is een exclusieve machine die de perfecte koffie bereidt, van de Espresso tot de grote Alto, kopje na kopje. Volg deze instructies of bezoek onze website voor de volledige gebruiksaanwijzing op www. [. . . ] 2 Steady light GREEN: Ready mode FR Voyant VERT fixe : machine prête DE Konstantes grünes Licht: Maschine ist bereit IT Luce fissa VERDE: modalità Macchina Pronta ES Luz fija VERDE: La máquina está lista PT Luz verde fixa: máquina pronta PL ZIELONE wiatlo stale: Tryb gotowoci RU : NL Onafgebroken GROEN lampje: Klaar voor gebruik DA Konstant grønt lys: Klar NO Jevnt GRØNT lys: Klarmodus SV Stadigt GRÖNT ljus: Klarläge FI Tasaisesti palava VIHREÄ valo: valmiustila CS Tlacítko svítí ZELEN: pístroj pipravený k pouzití SK Tlacidlo svieti na ZELENO: prístroj je pripravený na pouzitie HU Folyamatos zöld fény: Készenléti állapot EL : : AR Prüfen Sie das Stromnetz, den Stromstecker, die Spannung und die Sicherung. De machine is automatisch uitgeschakelt; druk op de knop of `ontgrendel' de machine. Controleer of er een nieuwe capsule goed geplaatst is, dat de hendel volledig gesluit is en druk op de knop te starten. Om energie te besparen, wordt de machine automatisch uitschakelt als ze 2 minuten niet wordt gebruikt. 7 De machine start niet en het · Om een koffie te bereiden, controleer of er een nieuwe capsule goed Indien het lampje knippert, zie geplaatst is, of de machinekop goed gesluit is en druk op de knop te Bij reinigen, ontkalken of leegmaken van het systeem, controleer dat er geen capsule geplaatst is, vergrendel de machine en druk op de knop om te starten. 8 De machine start niet en Knippert een keer en dan weer 9 Lampje knippert terwijl de machine stroomt. Als de koffie normaal stroomt, geeft dit aan dat de machine goed werkt. Als er slechts water doorstroomt, is de machine aan het reinigen, ontkalken of leegmaken van het systeem. Druk op de knop tijdens 3 seconden om de machine UIT te schakelen, en dan druk een keer meer om de machine AAN te zetten. Wacht ongeveer 20 minuten om de machine na langdurig gebruik af te koelen. Er is een korte vertraging voordat de koffie doorstroomt (vanwege barcodelezing en voorbevochtiging van de koffie). Controleer of een nieuwe capsule correct geplaatst is, of de machinekop gesloten is en druk op de knop om de machine te starten. Druk op de knop tijdens 3 seconden om de machine UIT te schakelen, en dan druk een keer meer om de machine AAN te zetten. Wacht ongeveer 20 minuten om de machine na langdurig gebruik af te koelen. [. . . ] Jouw machine bevat waardevolle materialen die teruggewonnen of gerecycled kunnen worden. door de resterende afvalstoffen te scheiden is recycling van waardevolle grondstoffen gemakkelijker. Je kunt informatie over verwijdering krijgen bij uw lokale autoriteiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KRUPS VERTUO NEXT XN9105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KRUPS VERTUO NEXT XN9105 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag