Gebruiksaanwijzing KRUPS PROAROMA PLUS KM321

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KRUPS PROAROMA PLUS KM321. Wij hopen dat dit KRUPS PROAROMA PLUS KM321 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KRUPS PROAROMA PLUS KM321 te teleladen.


KRUPS PROAROMA PLUS KM321 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2673 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KRUPS PROAROMA PLUS KM321

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Für den optimalen Geschmack benutzen Sie die Aroma-Auswahl, um die Stärke Ihres Kaffees zu variieren. Die Entkalkung gewährleistet darüber hinaus eine konstante Kaffeequalität über die gesammte Betriebsdauer. Die Verkalkung kann die Leistung Ihrer Maschine unwiderruflich beeinträchtigen. [. . . ] Voor middelsterke koffie volstaat N Breng de filterhouder opnieuw op zijn plaats, klik het vast en plaats vervolgens de kan met deksel terug. N Na het koffiezetten, gooit u de gemalen koffie weg en spoelt u de filterhouder onder stromend water. N Een anti-druppelsysteem maakt het mogelijk de koffiekan tijdens het koffiezetten weg te halen. Uw koffiezetapparaat is uitgerust met een systeem dat het apparaat automatisch stopzet : n Het apparaat schakelt zich na ongeveer 40 minuten automatisch uit. N U kunt het apparaat op elk moment uitschakelen door op de Aan/Uit-knop te drukken. Voor de beste smaak, gebruikt u de smaakkiezer om de gewenste koffiesterkte in te stellen. N Schakel de smaakkiezer uit door nogmaals op de Aromaknop te drukken. N Om het gebruikte koffiedik uit te nemen haalt u de filterhouder uit het koffiezetapparaat. Na verloop van tijd vormt er zich kalkaanslag in uw koffiezetapparaat. regelmatig ontkalken komt het koffiezetapparaat en de levensduur ten goede. Door regelmatig te ontkalken wordt de kwaliteit van de koffie gegarandeerd. Slechte werking ten gevolge van gebrekkige ontkalking wordt niet gedekt door de garantie. De ontkalkingsfrequentie hangt af van de hardheid van het water en het aantal uitgevoerde koffiecycli. De volgende symptomen duiden op kalkaanslag: langere doorlooptijden, sterke verdamping, veel lawaai aan het einde van de cyclus, onverwachte onderbrekingen tijdens de cyclus. [. . . ] N Het apparaat lijkt te lekken: - Zorg ervoor dat het waterreservoir niet tot boven de hoogste maatstreep is gevuld. - Het maalsel is te fijn en is niet geschikt voor een filterkoffiezetapparaat. - De kan werd te lang verwijderd tijdens de bereidingscyclus of is niet correct op de opwarmplaat teruggezet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KRUPS PROAROMA PLUS KM321

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KRUPS PROAROMA PLUS KM321 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag