Gebruiksaanwijzing KRUPS EA 8908

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KRUPS EA 8908. Wij hopen dat dit KRUPS EA 8908 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KRUPS EA 8908 te teleladen.


KRUPS EA 8908 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2580 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KRUPS EA 8908

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lancez un nettoyage de la machine (cf "Programmes automatiques de nettoyage machine p. Wird die gewünschte Funktion ausgeführt, leuchtet die Kontrollleuchte hell. Je nach gewähltem Getränk regelt die Espresso Automatic EA89 die Menge des gemahlenen Kaffees automatisch. Beste klant, Gefeliciteerd met de aankoop van uw Krups Espresso Automatic Serie EA89 . [. . . ] Druk op de toets : kies met de toetsen en de gewenste drank: Ristretto, Doppio, Americano, Opgeschuimde melk. Het apparaat maalt de koffiebonen, drukt de gemalen koffie samen en gaat dan percoleren. Het is mogelijk om het koffievolume te regelen tijdens de bereiding met behulp van de navigatietoetsen: en . U kunt een bereiding op elk moment beëindigen door op te drukken. De bereiding is hetzelfde als bij RISTRETTO maar met een dubbele koffiecyclus. De bereiding is hetzelfde als voor een DOPPIO, gevolgd door een warm water. bereiding van een Opgeschuimde melk Verbind de rechte kant van het melkslangetje met het afneembare blokje "One-Touch-Cappuccino" Fig. Aangezien de stoomproductie een hoge temperatuur vereist, voert het apparaat een bijkomende voorverwarmingsfase uit. De laatst gebruikte opschuimduur wordt opgeslagen voor de volgende bereiding. U kunt een bereiding op elk moment beëindigen door op de knop te drukken. spoeling van het blokje "One-Touch-Cappuccino" Zie paragraaf "Spoeling melkcircuit" in het deel BEREIDING VAN MELKDRANKEN ONE TOUCH. Via de toets krijgt u toegang tot het menu Instellingen, en zo tot het algemene menu (instellingen apparaat, onderhoud en productinfo). instellingen In het menu "Instellingen" kunt u aanpassingen doen voor optimaal gebruiksgemak, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Het instellen van de datum is nodig in het geval van het gebruik van een antikalkfilter. Helderheid scherm U kunt de helderheid van het scherm naar keuze aanpassen. Koffietemperatuur U kunt de temperatuur van uw koffiedranken aanpassen op drie niveaus. U kunt instellen dat uw apparaat op een door u gekozen uur automatisch voorverwarmt. U kunt kiezen na welke tijd uw apparaat automatisch uitschakelt (duur van niet-gebruik). U kunt het automatisch spoelen van de koffie-uitloop bij het opstarten van het apparaat in- of uitschakelen. U kunt eveneens de functies Dark en Extra Shot permanent activeren voor alle dranken (behalve ). Als u de stekker van het apparaat uittrekt, blijven de instellingen bewaard in het geheugen, behalve datum en tijd. Met alle hieronder vermelde opties kunt u de geselecteerde programma's opstarten. [. . . ] Afhankelijk van het soort drank dat wordt bereid, voert het apparaat bij het uitschakelen een automatische spoeling uit. De koffiedikbak is leeggemaakt, maar de waarschuwing blijft op het scherm staan. Plaats de koffiedik-opvangbak correct terug, volg de aanwijzingen op het scherm. Het waterreservoir is bijgevuld, maar de waarschuwing blijft op het scherm staan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KRUPS EA 8908

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KRUPS EA 8908 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag