Gebruiksaanwijzing KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL. Wij hopen dat dit KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL te teleladen.


KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (148 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL (147 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Instructies voor het gebruik Gebruik de grill alleen buiten en niet in afgesloten of overdekte ruimten. [. . . ] Steek een hoek van het vliespapier onder het grillrooster met een lucifer aan. 20 minuten zijn de vlammen gedoofd en heeft de brandstof de optimale gloed (witte aslaag) en de juiste grilltemperatuur bereikt. Om de gloed van voldoende lucht te voorzien, dient u regelmatig met een hulpmiddel zacht tegen de buitenwand van de grill aan te kloppen. Draai het grillgoed regelmatig om te voorkomen dat het aan het grillrooster vastbakt. Plaats de grill op een stevig, effen, niet-brandbaar en tegen wind beschermd oppervlak. Gebruik voor het ontsteken of opnieuw ontsteken geen spiritus, benzine of soortgelijke vloeistoffen. Draag tijdens het grillen geschikte grillhandschoenen, raak de hete onderdelen niet aan. Laat de grill voor de verwijdering of opslag eerst volledig afkoelen. [. . . ] Neem de nodige zorgvuldigheid en veiligheid in acht bij de omgang met de grill en bij de verwijdering van reststoffen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KOMPERNASS KH 4167 SINGLE USE GRILL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag