Gebruiksaanwijzing KENWOOD KVT-729DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD KVT-729DVD. Wij hopen dat dit KENWOOD KVT-729DVD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD KVT-729DVD te teleladen.


KENWOOD KVT-729DVD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2895 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KENWOOD KVT-729DVD (7883 ko)
   KENWOOD KVT-729DVD INSTALLATION MANUAL (536 ko)
   KENWOOD KVT-729DVD MANUAL D INSTALLATION (7883 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD KVT-729DVD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Neem connector B op de bedradingsbundel en sluit hem op de luidsprekerconnector in uw auto aan. Neem connector A op de bedradingsbundel en sluit hem op de externe spanningsconnector op uw auto aan. Sluit de - -aansluiting van de accu opnieuw aan. [. . . ] Uit het oogpunt van veiligheid is het beslist noodzakelijk de kabel van de parkeersensor aan te sluiten. PRK SW Kabel van dimregeling (oranje/wit) Kabel van parkeersensor (lichtgroen) Naar bedradingsbundel van achteruitrijlamp van auto Kabel van achteruitrijsensor (paars/wit) Naar stuurafstandsbediening Sluit aan op de geaarde aansluiting tijdens ontvangst van of gedurende een telefoongesprek. raadpleeg voor het aansluiten van het Kenwoodnavigatiesysteem de gebruiksaanwijzing van de navigator. Sluit aan op de spanningsaansluiting wanneer u de optionele vermogensversterker gebruikt, of op de antenne-aansluiting van de auto. Stuurafstandsbediening-ingang (lichtblauw/geel) Kabel van dempregeling (bruin) Spanning-/motorantennekabel (blauw/wit) Kabel van externe versterkerregeling (roze/zwart) Laat de kabel niet uit het lipje hangen als u geen aansluitingen maakt. Toebehoren 3 Een optische kabel (Toebehoren 3) wordt aan een chassis bevestigd met behulp van een bedradingsbundelriem (Toebehoren !CONT Als u de ontstekingskabel (rood) en de accukabel (geel) aansluit op het chassis van de auto (massa), kan een kortsluiting en als gevolg daarvan brand ontstaan. Sluit deze kabels altijd aan op de voedingsbron die door de zekeringkast loopt. Zorg dat de aansluitingen juist zijn om beschadiging van het toestel te voorkomen. De standaardverbinding van de bedradingsbundel wordt in stap 1 hieronder beschreven. Maak de getoonde verbindingen als de penopstelling van de ISO-stekker overeenkomt met de beschrijving in 2 of 3. De kabel moet opnieuw worden aangesloten zoals getoond in 2 hieronder als u dit toestel installeert in Volkswagenmodellen. Accu Spanningsregeling Dimmer Contact (ACC) Massaverbinding Rechts achter (+) Rechts achter (–) Rechts voor (+) Rechts voor (–) Links voor (+) Links voor (–) Links achter (+) Links achter (–) 1 (Standaardverbinding) De pen A-7 (rood) van de ISO-stekker van de auto is verbonden met het contact en de pen A-4 (geel) is verbonden met de constante spanningsbron. Ontstekingskabel (rood) Toestel Accukabel (geel) A–7 Pen (rood) Auto A–4 Pen (geel) 2 De pen A-7 (rood) van de ISO-stekker van de auto is verbonden met de constante spanningsbron en de pen A-4 (geel) is verbonden met het contact. [. . . ] Steek de twee uitbouwgereedschappen 6 zoals is afgebeeld diep in de uitsparingen. Breng het uitbouwgereedschap omlaag en trek het toestel half naar voren terwijl u naar het midden drukt. Nadat de onderkant is verwijderd, verwijdert u de twee plaatsen aan de bovenkant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD KVT-729DVD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD KVT-729DVD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag