Gebruiksaanwijzing KENWOOD KSC 35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD KSC 35. Wij hopen dat dit KENWOOD KSC 35 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD KSC 35 te teleladen.


KENWOOD KSC 35 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2872 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD KSC 35

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] B5A-1079-00 NETSPANNINGSADAPTER/SNELLADER VOORZORGEN GEBRUIKSAANWIJZING Deze netspanningsadapter en snellader zijn voor exclusief gebruik met KENWOOD transceivers. [. . . ] Gebruik de netspanningsadapter niet in een zeer hete of vochtige omgeving, in het directe zonlicht of in de buurt van een verwarming. 3 Schuif een batterij of een transceiver met batterij in de opening van de lader. €¢ Controleer of de metalen contactpunten van de batterij goed contact met de aansluitpunten van de lader maken. €¢ Trek de netspanningsadapter uit het stopcontact indien u de lader voor langere tijd niet zult gebruiken. oPLAADSTATUSTABEL Rood Kleur van indicator Rood knipperend Groen Groen en geel knipperend © 2015 Een batterij is in de opening van de lader geplaatst en het laden is gestart. Betekenis De batterij is defect of de contactpunten maken geen goed contact met de contactpunten van de lader. [. . . ] Verwijder in dat geval de batterij, wacht totdat de temperatuur is gedaald en laad daarna pas op. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD KSC 35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD KSC 35 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag