Gebruiksaanwijzing KENWOOD HM 320

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD HM 320. Wij hopen dat dit KENWOOD HM 320 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD HM 320 te teleladen.


KENWOOD HM 320 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (220 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD HM 320

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Met drie verschillende snelheden en een compacte maar robuuste vormgeving zorgt uw Kenwood handmixer dat vele gerechten - van eieren tot room en van vruchtengebak tot brood - in een handomdraai bereid kunnen worden. [. . . ] Laat kinderen of zieke personen de handmixer nooit zonder toezicht gebruiken. Jonge kinderen mogen het apparaat enkel onder toezicht gebruiken om er zeker van te zijn dat ze er niet mee spelen. Voordat u de handmixer de eerste maal gebruikt 1 Verwijder de gehele verpakking. Een druk- en draaibeweging Belangrijk: de kneedarm met de metalen kraag past uitsluitend in de ronde houder. G Als u merkt dat het apparaat veel moeite heeft met het mixen, moet u de snelheid opvoeren. G Om veiligheidsredenen werkt uw handmixer niet als de kloppers of kneedarmen niet zijn bevestigd. [. . . ] Elsò a biztonság G service G G G Als het snoer van dit apparaat beschadigd is, moet het om veiligheidsredenen worden vervangen door Kenwood of een door Kenwood goedgekeurde monteur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD HM 320

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD HM 320 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag