Gebruiksaanwijzing KENWOOD BLP402WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD BLP402WH. Wij hopen dat dit KENWOOD BLP402WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD BLP402WH te teleladen.


KENWOOD BLP402WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2043 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD BLP402WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Haal de stekker altijd uit het stopcontact voor u uw handen of gereedschap in de beker steekt. Wees voorzichtig wanneer u de messen hanteert en raak het snijvlak van de messen bij het reinigen niet aan. [. . . ] Bij dikke mengsels, zoals patés en dips, moet u de wand van het apparaat misschien schoonschrapen. L Het apparaat lekt wanneer de afsluitring beschadigd is of niet goed is aangebracht. 2 Schroef de messeneenheid op de beker – zorg dat de messeneenheid goed is vastgedraaid. Zie de volgende symbolen onder op de messeneenheid: - onvergrendelde positie - vergrendelde positie 3 Plaats de ingrediënten in de kan. 5 Zet het deksel op de beker en draai naar rechts om hem te vergrendelen. L l 11 snelheid gebruikstabel voor de blender gebruik/voedingsmiddelen Doen schuimen van melk Lichte mengsels, bijvoorbeeld beslag, milkshake, roerei Soepen en dranken Dikkere mengsels, zoals patés Mayonaise Smoothies Plaats eerst het verse fruit en de vloeibare ingrediënten in de kan (onder meer yoghurt, melk en fruitsappen) Voeg daarna ijs of bevroren ingrediënten toe (onder meer bevroren fruit, waterijs of roomijs) Verbrijzelen van ijsblokjes – verwerk in korte pulsen tot het ijs de gewenste consistentie bereikt heeft. Hoeveelheid 1 liter 1 liter 1, 6 liter 3 eieren + 450 ml olie 800 ml vloeistof 1 2-3 6 ijsblokjes (125 g) (P) pulseren Laat de motor in een start/stopwerkstand lopen. Zolang u de knop op de pulse-stand vasthoudt, blijft het apparaat mengen. Plaats de multi-molen afdichtring ቭ in het multi-molen meselement ቮ – en zorg ervoor dat de afdichting goed in de groeven zit. Zet de molen op het motorblok en vergrendel hem door naar rechts te draaien tot u een klik hoort ᕤ. Uw maalmolen gebruiken (indien meegeleverd) Geschikt voor het malen van specerijen, koffiebonen en het verwerken van gember, knoflook en rode pepers. Zet de molen op het motorblok en vergrendel hem door naar rechts te draaien tot u een klik hoort ᕦ. [. . . ] Het apart verwerken van een huishoudelijk apparaat voorkomt mogelijke gevolgen voor het milieu en de gezondheid die door een ongeschikte verwerking ontstaan en zorgt ervoor dat de materialen waaruit het apparaat bestaat, teruggewonnen kunnen worden om een aanmerkelijke besparing van energie en grondstoffen te verkrijgen. Controleer of de messeneenheid Sluitring niet goed sluitring goed is aangebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD BLP402WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD BLP402WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag