Gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER IX12-300R QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER IX12-300R. Wij hopen dat dit IOMEGA STORCENTER IX12-300R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER IX12-300R te teleladen.


IOMEGA STORCENTER IX12-300R QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3158 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding IOMEGA STORCENTER IX12-300RQUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vous pouvez télécharger le code source (lorsque la distribution du code source est nécessaire) sur le site Web Iomega à l'adresse www. Die mit diesem Produkt gelieferte Software enthält urheberrechtlich geschützte Software, die gemäß OpenSource-Vereinbarungen lizenziert ist. OPMERKING: als u meer dan één Iomega StorCenter hebt aangeschaft, dient u alle stappen voor het eerste apparaat te voltooien voordat u de andere apparaten installeert. [. . . ] Als een bericht van Windows Firewall over netwerkactiviteit wordt weergegeven, klikt u op de knop Ontgrendeling. Raadpleeg de Help-functie voor meer informatie over configuratie-instellingen. De verbinding met de Iomega StorCenter verbreken WAARSCHUWING: koppel dit apparaat of eventuele aangesloten opslagapparaten niet los tijdens gegevensoverdracht om gegevensverlies te voorkomen. Back-ups maken met de schijf Iomega raadt u aan regelmatig een systeemback-up te maken en vaak back-ups van uw gegevens te maken, zodat uw belangrijke gegevens altijd zijn beschermd. De regelmaat waarmee u back-ups maakt, is afhankelijk van het belang van uw gegevens. Om uw gegevens te beschermen, kunt uw belangrijke bestanden eenvoudig naar de schijf slepen of kunt u de Iomega Protection Suite gebruiken om regelmatige back-ups te plannen. Bepaal uw strategie voor het maken van back-ups op basis van welke informatie het waardevolst en belangrijkst voor u is. Als u de schijf gebruikt voor het opslaan van belangrijke bestanden, kunt u het beste een back-up van de schijf opslaan op een ander apparaat. Voor volledige installatie-instructies en voor meer informatie over back-upstrategieën installeert u de software en selecteert u Help. De software in dit product bevat auteursrechtelijk beschermde software die is gelicentieerd op basis van open source-overeenkomsten. De licentievoorwaarden en de vereisten voor herdistributie van componenten van deze software die vallen onder een GPL of andere open source-licenties worden uitgebreid beschreven in het ReadMebestand dat bij de software wordt geleverd. Com/support, afhankelijk van wat door Iomega wenselijk wordt geacht en onder voorbehoud van wijzigingen. De desbetreffende broncode wordt bij de software geleverd of wordt beschikbaar gemaakt voor download, afhankelijk van wat door Iomega wenselijk wordt geacht. Wanneer distributie van de broncode is vereist, kunt u de broncode downloaden vanaf de website van Iomega op www. [. . . ] OPMERKING: vervangende producten komen niet in aanmerking voor een verlenging van de garantie. Vervangende producten komen niet in aanmerking voor een verlenging van de garantie. Voor service en ondersteuning van uw Iomega-product kunt u terecht op onze website www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING IOMEGA STORCENTER IX12-300R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding IOMEGA STORCENTER IX12-300R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag