Gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER QUICK GUIDE 2006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER. Wij hopen dat dit IOMEGA STORCENTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing IOMEGA STORCENTER te teleladen.


IOMEGA STORCENTER QUICK GUIDE 2006: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (667 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   IOMEGA STORCENTER QUICK GUIDE 2007 (1078 ko)
   IOMEGA STORCENTER QUICK GUIDE 2007 (1078 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding IOMEGA STORCENTERQUICK GUIDE 2006

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de StorCenter-drive aan op een UPS (uninterruptible power supply) of stopcontact. Sluit de StorCenter-drive met de meegeleverde kabel aan op uw netwerk. [. . . ] U kunt de StorCenter-drive configureren voor het delen van mediabestanden, zoals films, muziek en foto's, met een digitale media-adapter die wordt aangesloten op de tv. USB-afdrukserver: automatisch elke USB-printer delen met andere computers in het netwerk. Gedeelde mappen, gebruikers en quota's: een eigen directory maken voor elke gebruiker. Met quota's kunt u de opslagruimte die beschikbaar is voor elke gebruiker beperken. Zie de HTML-gebruikershandleiding op de cd Solutions voor meer informatie over de configuratie van deze geavanceerde functies. Iomega raadt u aan regelmatig een back-up te maken van uw systeem en nog regelmatiger een back-up van uw gegevens, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat uw kritieke gegevens zijn veiliggesteld. De regelmaat waarmee u back-ups maakt, stemt u het beste af op het belang van uw gegevens. U kunt uw gegevens eenvoudig beschermen door kopieën van uw bestanden naar de drive te verslepen of door gebruik te maken van de meegeleverde software om regelmatig back-ups te plannen. Bepaal uw strategie voor het maken van back-ups op basis van informatie die het waardevolst en belangrijkst voor u is. Als u de drive gebruikt als primaire gegevensopslag van belangrijke bestanden, wordt u aanbevolen een back-up van de drive te maken naar een ander apparaat. Voor volledige instructies voor de instelling van het programma en voor informatie over back-upstrategieën installeert u de software en selecteert u Help. Bij alle Iomega Hard Drives wordt back-upsoftware meegeleverd in de verpakking. [. . . ] Als u de naam op uw hostcomputer wijzigt, wordt deze niet in het netwerk veranderd. Voor service en ondersteuning van uw Iomega-product kunt u terecht op onze website www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING IOMEGA STORCENTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding IOMEGA STORCENTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag