Gebruiksaanwijzing INVICTA INVICTA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing INVICTA INVICTA. Wij hopen dat dit INVICTA INVICTA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing INVICTA INVICTA te teleladen.


INVICTA INVICTA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3613 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   INVICTA INVICTA INSTALLATION MANUAL (4365 ko)
   INVICTA INVICTA (642 ko)
   INVICTA INVICTA INSTALLATION MANUAL (3867 ko)
   INVICTA INVICTA INTRUCTIONS AND INSTALLATION (8279 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding INVICTA INVICTA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] π Um die Lautstärke anzupassen, drücken Sie im Freisprechmodus die Pfeiltasten  oder . [. . . ] π Um die Lautstärke anzupassen, drücken Sie im Freisprechmodus die Pfeiltasten  oder . Um die gewünschte Nummer zu bearbeiten, drücken Sie die rechte Steuertaste „Option“, um in den Bearbeitungsmodus zu gelangen. π Um die Optionen aufzurufen, drücken Sie die rechte Steuertaste „Option“. π Um die vorherige Nachricht abzuhören, drücken Sie die Zifferntaste 4 zweimal kurz hintereinander. π Um die Wiedergabe zu beenden, drücken Sie die Hörertaste. π Um den Anrufbeantworter einzuschalten, drücken Sie die Taste „7“, um ihn auszuschalten, drücken Sie die Taste „9“. [. . . ] π Um die Wiedergabe zu beenden, drücken Sie die Hörertaste. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING INVICTA INVICTA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding INVICTA INVICTA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag