Gebruiksaanwijzing INDESIT IHPC 6.5 LM X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

De keukenafzuigkap is kapot. De verlichting werkt niet meer en ook een afzuigsnelheid werkt niet meer. U moet de bedieninngsmodule vervangen. Zoek ook in de handleiding van de keukenafzuigkap INDESIT IHPC 6.5 LM X. Het lampje van uw afzuigkap staat uit en is constant rood van kleur. Bij het inschakelen van uw afzuigkap INDESIT IHPC 6.5 LM X, bij het openen van de klep, is de motor ingeschakeld. De lampen zijn plotseling uitgegaan, na controle door het verwijderen van de lampen, die u dacht dat ze kapot waren. Deze werken correct, de knoppen van het bedieningspaneel zijn allemaal operationeel (aan/uit, afzuigsnelheid + en - intensieve snelheid en led) alleen de verlichtingsknop, u heeft geen 12V op de voedinsguitgangen van de lampen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing INDESIT IHPC 6.5 LM X. Wij hopen dat dit INDESIT IHPC 6.5 LM X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing INDESIT IHPC 6.5 LM X te teleladen.


Mode d'emploi INDESIT IHPC 6.5 LM X

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   INDESIT IHPC 6.5 LM X (16449 ko)
   INDESIT IHPC 6.5 LM X (16449 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING INDESIT IHPC 6.5 LM X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding INDESIT IHPC 6.5 LM X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag