Gebruiksaanwijzing INDESIT H 461 IX.1/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U zoekt de referentie in de handleiding van de INDESIT H 461 IX.1/1 keukenafzuigkap, omdat uw afzuigkap knippert bij het inschakelen. Uw afzuigkap zuigt helemaal niet meer, het licht en het lampje branden. U wilt de verlichitngslampen van uw afzuigkap vervangen door energiezuinige ledlampen. U heeft een kapotte lamp op uw INDESIT H 461 IX.1/1 kookkap, een blauw snelheidslampje blijft constant branden. U heeft een probleem met het bedieninngspaneel, de stopknop werkt niet meer.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing INDESIT H 461 IX.1/1. Wij hopen dat dit INDESIT H 461 IX.1/1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing INDESIT H 461 IX.1/1 te teleladen.


Mode d'emploi INDESIT H 461 IX.1/1

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   INDESIT H 461 IX.1/1 (5767 ko)
   INDESIT H 461 IX.1/1 (5767 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING INDESIT H 461 IX.1/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding INDESIT H 461 IX.1/1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag