Gebruiksaanwijzing HP DESKJET F2280

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP DESKJET F2280. Wij hopen dat dit HP DESKJET F2280 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP DESKJET F2280 te teleladen.


Mode d'emploi HP DESKJET F2280
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP DESKJET F2280 (35608 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP DESKJET F2280

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] * Schaf een USB-kabel aan wanneer er geen kabel Sluit de toegangsklep voor de printcartridge. [. . . ] Drücken Sie die Druckpatronen fest bis zum Einrasten in die Steckplätze. Plaats de printcartridge in een enigszins opwaartse hoek in de wagen. Plaats de driekleurencartridge in de linkersleuf en de zwarte cartridge in de rechtersleuf. Duw de cartridges stevig aan totdat ze op hun plaats klikken. Door de printcartridges uit te lijnen, krijgt u een betere afdrukkwaliteit. NL Nadat de uitlijningpagina is afgedrukt, plaatst u deze met de bedrukte kant naar beneden op de glasplaat (zie afbeelding). Wacht tot het groene lampje (knop Aan) NL Windows: Plaats de cd met de productsoftware in de computer nadat u deze hebt opgestart. Opmerking: Als het opstartscherm niet verschijnt, dubbelklikt u achtereenvolgens op Deze computer, op het pictogram Cd-rom met het HP-logo en vervolgens op setup. [. . . ] Sluit de USB-kabel niet aan op een toetsenbord of een USB-hub zonder voeding. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP DESKJET F2280

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP DESKJET F2280 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag