Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] OK1037END 0 X/HA
Polski
Instrukcja obsługi
PIEKARNIK Spis treści
Instrukcja obsługi, 1 Ostrzezenia, 2 Serwis Techniczny, 4 Opis urządzenia, 6 Opis urządzenia, 8 Instalacja, 36 Struktura piekarnika, 38 Uruchomienie i użytkowanie, 39 Programy, 40 Zalecenia i środki ostrożności, 46 Konserwacja i utrzymanie, 46 Anomalie i środki zaradcze, 48 Deutsch Türkçe
Bedienungsanleitung
BACKOFEN Inhaltsverzeichnis
Bedienungsanleitung, 1 Hinweise, 2 Kundendienst, 4 Beschreibung Ihres Gerätes, 6 Beschreibung Ihres Gerätes, 7 Installation, 10 Backofenstruktur, 12 Inbetriebsetzung und Gebrauch, 13 Programme, 14 Vorsichtsmaßregeln und Hinweise, 20 Reinigung und Pflege, 20 Störungen und Abhilfe, 21 Nederlands
Kullanım talimatları
FIRIN İçindekiler
Kullanım talimatları, 1 Uyarı, 3 Teknik Servis, 4 Cihazın tanıtımı, 6 Cihazın tanıtımı, 8 Montaj, 49 Fırının yapısı, 51 Başlatma ve kullanım, 52 Programlar, 53 Önlemler ve tavsiyeler, 59 Servis ve bakım, 59 Arızalar ve çözümler, 61 Iталiиська
Gebruiksaanwijzing
OVEN Inhoud
Gebruiksaanwijzing, 1 Belangrijk, 2 Service, 4 Beschrijving van het apparaat, 6 Beschrijving van het apparaat, 7 Het installeren, 23 Structuur van de oven, 25 Starten en gebruik, 26 Programma’s, 27 Voorzorgsmaatregelen en advies, 33 Onderhoud en verzorging, 33 Storingen en oplossingen, 35
Довідник користувача
ДУХОВКА Зміст
Довідник користувача, 1 Запобіжні з Niet dichtbij het apparaat kunnen komen, tenzij onder constant toezicht. Het huidige apparaat mag alleen door kinderen van 8 jaar en ouder en door personen met een beperkt lichamelijk, sensorieel of geestelijk vermogen, of zonder ervaring en kennis worden gebruikt, mits ze onder adequaat toezicht zijn, of mits ze zijn onderricht m. Het veilige gebruik van het apparaat en zich bewust zijn van de betreffende gevaren. Voorkom dat kinderen met het apparaat spelen. [. . . ] Een geluidssignaal en de ontsteking van het controlelampje van de voorverwarming geven aan dat de voorverwarming compleet is. Tijdens het koken kunt u nog altijd: - de temperatuur wijzigen door te drukken op het symbool en daarna op de toetsen “ ” en “ ” (alleen voor handmatige programmeringen); - de duur van de bereiding programmeren (zie Programma’s); te drukken. In dit geval - de bereiding onderbreken door op het symbool onthoudt het apparaat de temperatuur die eventueel daarvoor is gewijzigd (alleen voor handmatige programma’s). NL
Programma PIZZA OVEN De bovenste en cirkelvormige verwarmingselementen gaan aan en de ventilator gaat draaien. Door deze combinatie van elementen wordt de oven snel warm. indien u meerdere roosters tegelijk gebruikt moet u de gerechten halverwege de kooktijd omwisselen. Programma FAST COOKING Bij dit programma wordt de oven niet voorverwarmd. Dit programma is vooral geschikt voor het snel koken van kant en klare gerechten (diepvriesproducten en voorgekookte gerechten). de beste resultaten verkrijgt u als u een enkel rooster gebruikt. Programma ECO Het achterste verwarmingselement wordt ingeschakeld en de ventilator begint te werken. Hierdoor wordt een doorlopend en gelijkmatig warmteniveau bereikt in de oven. Dit programma wordt aangewezen voor langzaam verwarmen van etenswaren aan temperaturen tot een maximum van 200°C; het programma is ook geschikt om etenswaren op te warmen en het kookproces te voltooien. Het programma is uitstekend geschikt voor de langzame bereidingen van vlees en vis aangezien het de mogelijkheid biedt uw vlees zachter te maken en gelijktijdig ook energie te besparen. Voor een efficiënter energieverbruik, als het product ingeschakeld is, blijft het licht slechts 30 seconden ingeschakeld; om het licht opnieuw in te schakelen, drukt u op de knop. het maximum gewicht per bakplaat; • vergeet niet 100 gr (1dl) koud water te gieten in de lekplaat op stand 7; • het deeg moet circa 1 tot 1½ uur op kamertemperatuur rijzen. Recept voor BROOD: 1 bakplaat van 1000 g max, onderste ovenstand 2 bakplaten van 1000 g max, onderste en middelste stand Recept voor 1000 g deeg: 600 g meel, 360 g water, 11 g zout, 25 g bakkersgist (of 2 zakjes gedroogde gist) Procedure: • Meng het meel en het zout in een grote kom. Giet er het mengsel van water en gist in • Kneed het geheel totdat een homogeen deeg is gevormd dat niet plakkerig is, door het deeg 10 minuten lang met de palm van de hand plat te drukken en vervolgens weer dicht te vouwen. Maak een bal van het deeg, doe het in een kom en bedek het met plastic folie om te voorkomen dat de buitenkant ervan uitdroogt. Doe de kom in de oven op de handmatige functie LAGE TEMPERATUUR op 40°C en laat het ongeveer 1 uur lang rijzen (het volume van het deeg moet verdubbelen). BROOD • Start het programma • Aan het einde van de kooktijd laat u de broden rusten op een rooster totdat ze volledig zijn afgekoeld. Programma CAKE Deze functie is ideaal voor het bereiden van zowel taarten met bakkersgist als met gedroogde gist, of zonder gist. U kunt de gerechten eventueel ook in de warme oven plaatsen. [. . . ] Bevestig de twee draagrekken, met de geleiders al op hun plaats, in de speciale gaten op de wanden van de oven (zie afbeelding). De gaten voor het linker draagrek bevinden zich aan de bovenkant, terwijl de gaten voor het rechter draagrek zich aan de onderkant bevinden. Zet tenslotte de draagrekken vast op de afstandleiders A. het controleren van de afdichtingen Controleer regelmatig de staat van de afdichtingen rondom de ovendeur. [. . . ]