Gebruiksaanwijzing HAIER XIB 5C1S3FS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HAIER XIB 5C1S3FS. Wij hopen dat dit HAIER XIB 5C1S3FS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HAIER XIB 5C1S3FS te teleladen.


Mode d'emploi HAIER XIB 5C1S3FS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HAIER XIB 5C1S3FS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Unlösliche Anteile, die mit der Zeit die Funktion Die effizientesten Programme bei Energieund Wasserverbrauch sind für gewöhnlich die längeren Programme mit niedrigerer Temperatur. [. . . ] Halten Sie die Taste EIN/AUS zirka 3 Sekunden gedrückt, um die Maschine anzuschalten. Drücken Sie die Taste "STARTEN/ ABBRECHEN", um die Sprachauswahl zu akzeptieren. Schalten Sie die Spülmaschine an, indem Sie die "EIN/AUS"-Taste zirka 3 Sekunden lang gedrückt halten. Die Meldung , , EASY" wird 5 Minuten lang angezeigt, die WLAN- Jetzt können Sie die Maschine über die App bedienen. Wiederholen Sie die Kopplung über die App. Jetzt können Sie die Maschine über die App bedienen. [. . . ] Die rotierenden Sprüharme schlagen an die Teller [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HAIER XIB 5C1S3FS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HAIER XIB 5C1S3FS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag