Gebruiksaanwijzing HAIER HAMTSJ86MC/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De rechter brander van uw kookplaat werkt niet meer. De digitale instelknoppen werken niet meer op uw kookplaat. De twee linkerplaten gaan niet meer aan. Raadpleeg de gebruikesrhandleiding van uw HAIER HAMTSJ86MC/1 om te weten hoe u een kookstoring, een displayfout of een storing kunt oplossen. De linkerplaten van uw apparaat werken niet meer. Er is geen ontsteking. De koelvenntilator van uw kookplaat ontvangt ongeveer elke 6 seconden een elektrische impuls van 2 seconden. Twee van de vier branders knipperen en tonen F en werken niet. Raadpleeg de handleiding van de HAIER HAMTSJ86MC/1 om te begrijpen wat u moet doen wanneer deze melding verschijnt of om een storing te identificeren.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HAIER HAMTSJ86MC/1. Wij hopen dat dit HAIER HAMTSJ86MC/1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HAIER HAMTSJ86MC/1 te teleladen.


Mode d'emploi HAIER HAMTSJ86MC/1

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HAIER HAMTSJ86MC/1 (14219 ko)
   HAIER HAMTSJ86MC/1 (14219 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HAIER HAMTSJ86MC/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HAIER HAMTSJ86MC/1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag