Gebruiksaanwijzing HAIER H3F-320WSAAU1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De instelling van de vriezer werkt niet. De temperauturweergave is niet constant. Het verandert voortdurend van -18° naar 0° en vervolgens naar -6°. De temperatuur binnenin lijkt op -18° te blijven. Om te weten hoe u de temperatuur van uw vriezer gemakkelijk kunt instellen, raadpleegt u de handleiding van uw HAIER H3F-320WSAAU1. U kunt gemakkelijk ingrijpen en het apparaat weer optimaal gebruiken. De ventilator werkt onverwachts. U moet hem vaak met de hand starten. De temperatuur is willekeurig en het is onmogelijk om hem weer in de koelkast te zetten. Het cijfer 03 knippert en ook de 3 lichten (oranje, groen en rood). U hoort ook een klein geluid. De gebruiksaaanwijzing van uw HAIER H3F-320WSAAU1 zal u helpen om te weten hoe u de ventilator kunt instellen, maar ook wat deze code en de verlichte lampjes betekenen. Zodra de problemen zijn geïdentificeerd, kunt u op de juiste manier ingrijpen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HAIER H3F-320WSAAU1. Wij hopen dat dit HAIER H3F-320WSAAU1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HAIER H3F-320WSAAU1 te teleladen.


Mode d'emploi HAIER H3F-320WSAAU1
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HAIER H3F-320WSAAU1 (6832 ko)
   HAIER H3F-320WSAAU1 (6832 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HAIER H3F-320WSAAU1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HAIER H3F-320WSAAU1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag