Gebruiksaanwijzing GRUNDIG KM 5620T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GRUNDIG KM 5620T. Wij hopen dat dit GRUNDIG KM 5620T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GRUNDIG KM 5620T te teleladen.


Mode d'emploi GRUNDIG KM 5620T
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GRUNDIG KM 5620T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is niet ontworpen voor professioneel gebruik. 77 Het apparaat niet in de badkamer gebruiken. 77 Controleer of de netspanning op het typeplaatje overeenkomt met uw plaatselijke netspanning. De enige manier om het apparaat los te koppelen van het elektriciteitsnet is om de stekker uit het stopcontact te verwijderen. [. . . ] 77 Verplaats het apparaat niet zo lang er zich hete vloeistof in de thermoskan bevindt of zo lang het apparaat nog heet is. 77 De deksel of filterhouder dienen tijdens het zetproces niet geopend te worden. 77 Vul het apparaat nooit voorbij de maximum niveauindicator. Indien het boven het maximum niveau gevuld is, wordt het water veilig uit het apparaat afgevoerd. 77 Laat het apparaat niet aanstaan of u geen koffie wilt zetten of wilt warmhouden. 77 Vul het apparaat alleen met koud en vers drinkwater. 77 Doe slechts water in de tank als de stekker van het apparaat uit het stopcontact is ge- 77 Dit apparaat dient niet gebruikt te worden met een externe keukenwekker of apart afstandbedieningssysteem. 77 Schenk voorzichtig water in het waterreservoir. 77 Zorg, indien tijdens het schenken water morst, dat de thermoskan en het verwarmplaatje droog zijn. 77 Gebruik de thermoskan alleen met het koffiezetapparaat. 77 Gebruik het apparaat nooit zonder dat er water inzit. 77 Gebruik geen gebarsten thermoskan of een thermoskan met een los of loszittend handvat. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe GRUNDIG Coffee Maker KM 5620 T. Lees aandachtig de volgende opmerkingen voor gebruikers om de komende jaren ten volle van uw Grundig-kwaliteitsproduct te kunnen blijven genieten. GRUNDIG richt zich op contractueel afgesproken maatschappelijke werkomstandigheden met eerlijke lonen, zowel voor eigen personeel als voor leveranciers. We hechten ook veel waarde aan het efficiënte gebruik van grondstoffen met een continue afvalvermindering van meerdere tonnen plastic elk jaar. Verder zijn al onze accessoires mininaal 5 jaar verkrijgbaar. Minstens 4 maal doorlopen zonder koffie toe te voegen. Het wordt voor een goede koffiesmaak aanbevolen met het apparaat minstens 4 koppen koffie te zetten. 77 Gebruik slechts schoon, koud en vers drinkwater. 77 Er bevindt zich een druppeluitsparing in de achterkant van het waterreservoir om te voorkomen dat de capaciteit van het koffiezetapparaat overschreden wordt. Indien u teveel water toevoegt zal dit er aan de achterkant van het apparaat uitdruppelen. [. . . ] verpakkingsinformatie Het verpakkingsmateriaal van het product is vervaardigd uit gerecyclede materialen overeenkomstig onze nationale regelgeving. Gooi het verpakkingsmateriaal niet weg met het huishoudelijk of ander afval. Breng het naar een door de gemeente aangewezen verzamelpunt voor verpakkingsmateriaal. 77 Het laten vallen van het apparaat kan ervoor zorgen dat het niet meer werkt of permanente schade veroorzaken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GRUNDIG KM 5620T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GRUNDIG KM 5620T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag