Gebruiksaanwijzing GARMIN NUVICAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN NUVICAM. Wij hopen dat dit GARMIN NUVICAM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN NUVICAM te teleladen.


Mode d'emploi GARMIN NUVICAM
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN NUVICAM (4613 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN NUVICAM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Drücken Sie die Halterung À in die Saugnapfhalterung Á, bis sie einrastet. [. . . ] Das Symbol À kennzeichnet die Art des Manövers und die Fahrspur bzw. Die Details für die Abbiegung werden angezeigt. Das Gerät berechnet die Route neu, sodass Sie die gewählte Position umfasst. 3 Wählen Sie bei Bedarf die Option , um die angezeigten Points of Interest nach Kategorie zu filtern. 2 Wählen Sie bei Bedarf die Option > Legende, um die Legende für die Stau-Info-Karte anzuzeigen. Navigationseinstellungen Öffnen Sie die Navigationseinstellungen, indem Sie im Hauptmenü die Option Einstellungen > Navigation auswählen. Anzeigeeinstellungen Öffnen Sie die Anzeigeeinstellungen, indem Sie im Hauptmenü die Option Einstellungen > Anzeige auswählen. 18 Verkehrsfunkeinstellungen Öffnen Sie die Verkehrsfunkeinstellungen, indem Sie im Hauptmenü die Option Einstellungen > Verkehr auswählen. [. . . ] € Reduzieren Sie die Zeit für die Bildschirmabschaltung (Anzeigeeinstellungen). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN NUVICAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN NUVICAM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag