Gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 78S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 78S. Wij hopen dat dit GARMIN GPSMAP 78S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 78S te teleladen.


GARMIN GPSMAP 78S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (984 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN GPSMAP 78S (977 ko)
   GARMIN GPSMAP 78S (1082 ko)
   GARMIN GPSMAP 78S QUICK START MANUAL (625 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN GPSMAP 78S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Wiederholen Sie die Schritte 2 bis 5, bis die Route vollständig ist. Navigieren einer umgekehrten Route 1 Wählen Sie im Hauptmenü die 2 3 4 5 Seite die Taste FIND. € Nordreferenz: Stellt die Nordreferenz des Kompasses ein: ◦◦ Rechtweisend: Stellt die wahre Nordrichtung als Steuerkursreferenz ein. —◦ Missweisend: Stellt die magnetische Missweisung für die aktuelle Position automatisch ein. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN GPSMAP 78S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN GPSMAP 78S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag