Gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 64

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 64. Wij hopen dat dit GARMIN GPSMAP 64 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GARMIN GPSMAP 64 te teleladen.


GARMIN GPSMAP 64 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3200 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GARMIN GPSMAP 64 (3105 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GARMIN GPSMAP 64

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PAGE 4 GPSMAP 78 – Benutzerhandbuch Taste MENU Beschreibung Drücken Sie die Taste MENU, um das Optionsmenü für die derzeit geöffnete Seite aufzurufen. [. . . ] Halten Sie die Taste MARK gedrückt, um die aktuelle Position als Wegpunkt zu speichern. Wiederholen Sie die Schritte 2 bis 5, bis die Route vollständig ist. —◦ Missweisend: Stellt die magnetische Missweisung für die aktuelle Position automatisch ein. Diejenigen, die den Geocache verstecken, veröffentlichen die Koordinaten im Internet. [. . . ] Diejenigen, die den Geocache verstecken, veröffentlichen die Koordinaten im Internet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GARMIN GPSMAP 64

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GARMIN GPSMAP 64 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag