Gebruiksaanwijzing GAGGIA VIVA CHIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGIA VIVA CHIC. Wij hopen dat dit GAGGIA VIVA CHIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGIA VIVA CHIC te teleladen.


GAGGIA VIVA CHIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5675 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGIA VIVA CHIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Trinken Sie keinesfalls die Lösung, die beim monatlichen Reinigungsvorgang des automatischen Milchaufschäumers ausgegeben wird. -- Lassen Sie die Maschine Wasser ausgeben, bis der Wassertank leer ist. -- Lassen Sie die Maschine Wasser ausgeben, bis der Wassertank leer ist. 13 Drehen Sie den Auswahldrehknopf in die mittlere Standby-Position, sobald die Tasse (oder Tassen) die gewünschte Kaffeemenge enthalten. [. . . ] 3 Verwijder het deksel van het waterreservoir en verwijder vervolgens het waterreservoir uit de machine (afb. Vul het reservoir met vers water tot aan de indicatie (afb. 5 Plaats het waterreservoir weer in de machine en duw het omlaag tot de referentietekens zichtbaar zijn (afb. Wanneer u de machine voor de eerste keer gebruikt of na een periode van inactiviteit van meer dan 2 weken, voert u de volgende stappen uit: 1 Plaats een houder onder de pannarello met de selectieknop in de centrale stand voor stand-by (afb. Draai de heetwater-/stoomknop tegen de klok in (afb. 2 Steek de stekker in het stopcontact en zet de hoofdschakelaar op "I" om de machine in te schakelen (afb. 3 Draai de selectieknop tot aan de stand koffie (afb. -- Er komt heet water uit de pannarello. Opmerking: Om de houder te legen wanneer deze vol is, zet u de selectieknop op stand-by (afb. 8) en draait u de heetwater-/stoomknop met de klok mee om de afgifte te stoppen. 4 Wanneer het waterreservoir leeg is, brengt u de selectieknop weer naar de centrale stand (afb. Opmerking: tijdens het normale gebruik van de machine, om het circuit te laden, volstaat het om een enkele kop water uit de pannarello te zetten. handmatige spoelcyclus Opmerking: als het reservoir volledig leeg is, moet men het circuit laten vollopen. Vul het reservoir met vers water tot aan de indicatie (afb. 2 Plaats het waterreservoir weer in de machine en duw het omlaag tot de referentietekens zichtbaar zijn (afb. 3 Plaats een houder onder de klassieke pannarello en draai de heetwater-/stoomknop tegen de klok in (afb. 4 Draai de selectieknop tot aan de stand koffie (afb. -- Laat de machine water verstrekken tot het waterreservoir leeg is. 5 Draai de selectieknop terug naar de stand stand-by (afb. 8) en draai de stoom-/heetwaterknop met de klok mee. 8 Draai de filterhouder van links naar rechts om hem vast te zetten en laat de handgreep los die iets naar links zal draaien (afb. Wanneer u de handgreep loslaat, moet deze in een loodrechte positie ten opzichte van de machine of enigszins naar rechts verschoven staan (afb. [. . . ] 14 Plaats een houder onder de filterhouder. 15 Stel de hoofdschakelaar in op "I" op de machine en draai de selectieknop naar de stand koffie. Breng de selectieknop terug naar de stand stand-by. 18 Plaats een grote houder onder het stoompijpje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGIA VIVA CHIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGIA VIVA CHIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag