Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110. Wij hopen dat dit GAGGENAU VR421110 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VR421110
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VR421110 (1192 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VR421110

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VR 421 Inbouwgrill VR 421 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 4 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat bladzijde 5 Apparaat bladzijde 5 Bijgevoegde accessoires bladzijde 5 Extra accessoires bladzijde 5 3. Bediening bladzijde 6-7 Inschakelen bladzijde 6 Uitschakelen bladzijde 7 Restwarmte-indicator bladzijde 7 Vakantiebeveiliging bladzijde 7 4. [. . . ] Marineer de koteletten of besprenkel ze met olie. Snijd de koteletten bij het bot en de vetrand meermaals in, zodat het vlees bij het grillen niet bol gaat staan. Met olie besprenkeld buikstuk is licht ontvlambaar. Snijd de worsten in, zodat ze niet barsten. Gevogelte bijvoorbeeld afwisselend met fruit op een spies rijgen en zoetzuur marineren. Marineer de garnalen met bijvoorbeeld knoflook, olijfolie en kruiden. Bestrijk de forel met olie, zodat de huid niet aan het rooster hecht. Na de helft van de bereidingstijd keren. De voordelen van grillen Bij grillen wordt weinig of helemaal geen vet gebruikt. Daardoor is het een vetarme bereidingswijze. Grillen is een bereidingswijze die de voedingsmiddelen ontziet. De voedings-, smaak- en aromastoffen blijven dan ook grotendeels behouden. Gegrilde gerechten zijn bovendien licht verteerbaar, omdat ze zonder vet of saus worden bereid. Bij grillen wordt het oppervlak van het gerecht diepbruin, zonder dat er een korst ontstaat. Hierdoor zijn gegrilde producten licht verteerbaar en passen zelfs in een dieet. 10 Rundvlees Zeer geschikt zijn goed bestorven stukken. Wie nog weinig ervaring heeft met grillen, raden wij aan om niet meteen met entrecôte of filet te beginnen, maar met minder dure vleessoorten (biefstuk, dikke rib, etc. ). Wanneer u kleine stukken vlees grilt, moet het grillrooster zeer heet zijn, anders droogt het vlees uit. Kalfsvlees Kalfsvlees wordt ook in folie snel droog. U kunt het vlees eventueel met een beschermend laagje spek omwikkelen. De fijne, eigen smaak gaat dan verloren, maar het vlees blijft wel lekker sappig. Laat het daarna bij 80 °C in de oven rusten. Varkensvlees Mooi doorregen varkensvlees hoeft u niet te marineren of met olie te bestrijken. Naast braadvlees zijn ook filet, karbonade en schenkel uitermate geschikt voor grillen. [. . . ] Aansluitkabel volgens het aansluitschema bevestigen en met de trekontlasting zekeren. De aansluitkabel dient minimaal van het type H 05 VV-F (3 x 1, 5 mm2) te zijn. · Houd de montageplaat van achteren tegen het frontpaneel aan, steek de schakelknoppen van voren in de boorgaten en schroef deze van achteren met de bijgevoegde moeren vast. Zorg ervoor dat de schakelknoppen op de juiste plek voor de bijbehorende grillelementen komen: de schakelknop voor het voorste grillelement zit aan de linkerkant en de schakelknop voor het achterste grillelement zit aan de rechterkant. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VR421110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VR421110 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag