Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110. Wij hopen dat dit GAGGENAU VR421110 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR421110 te teleladen.


GAGGENAU VR421110 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1192 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VR421110 (1192 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VR421110

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VR 421 Inbouwgrill VR 421 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 4 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat bladzijde 5 Apparaat bladzijde 5 Bijgevoegde accessoires bladzijde 5 Extra accessoires bladzijde 5 3. Bediening bladzijde 6-7 Inschakelen bladzijde 6 Uitschakelen bladzijde 7 Restwarmte-indicator bladzijde 7 Vakantiebeveiliging bladzijde 7 4. [. . . ] Snijd de koteletten bij het bot en de vetrand meermaals in, zodat het vlees bij het grillen niet bol gaat staan. De ingrediënten moeten even groot zijn en de bereidingstijden dienen min of meer gelijk te zijn. Snijd de koteletten bij het bot en de vetrand meermaals in, zodat het vlees bij het grillen niet bol gaat staan. Snijd de worsten in, zodat ze niet barsten. Gevogelte bijvoorbeeld afwisselend met fruit op een spies rijgen en zoetzuur marineren. De voordelen van grillen Bij grillen wordt weinig of helemaal geen vet gebruikt. De voedings-, smaak- en aromastoffen blijven dan ook grotendeels behouden. Gegrilde gerechten zijn bovendien licht verteerbaar, omdat ze zonder vet of saus worden bereid. Bij grillen wordt het oppervlak van het gerecht diepbruin, zonder dat er een korst ontstaat. Hierdoor zijn gegrilde producten licht verteerbaar en passen zelfs in een dieet. 10 Rundvlees Zeer geschikt zijn goed bestorven stukken. Wie nog weinig ervaring heeft met grillen, raden wij aan om niet meteen met entrecôte of filet te beginnen, maar met minder dure vleessoorten (biefstuk, dikke rib, etc. ). Wanneer u kleine stukken vlees grilt, moet het grillrooster zeer heet zijn, anders droogt het vlees uit. U kunt het vlees eventueel met een beschermend laagje spek omwikkelen. De fijne, eigen smaak gaat dan verloren, maar het vlees blijft wel lekker sappig. Varkensvlees Mooi doorregen varkensvlees hoeft u niet te marineren of met olie te bestrijken. Naast braadvlees zijn ook filet, karbonade en schenkel uitermate geschikt voor grillen. Varkensvlees heeft een iets langere bereidingstijd dan andere vleessoorten. Verwarm de borden voor en serveer het vlees zo heet mogelijk, want lamsvet is koud moeilijk verteerbaar. Gevogelte Alle soorten gevogelte kunnen op de grill worden bereid. Bij parelhoenders, duifjes en kwartels bestrijkt u de huid met een beetje vet. Bestrijk kip niet met olie, omdat kip onderhuids al voldoende vet bevat. Bij zoetwatervissen (met name visfilet) moet u echter behoedzaam te werk gaan, omdat het vlees gemakkelijk uiteenvalt. Bereid dergelijke vissen daarom in aluminiumfolie of bestrijk het vlees (als moot) met olijfolie of boter. Groente/aardappelen Vaste groentesoorten zoals selderie, pepers, aubergines, maïskolven, venkel en uien kunnen uitstekend worden gegrild. [. . . ] Op de inbouwschets is rekening gehouden met de ruimte voor een verbindingsstrip tussen de apparaten. Hierbij moet aan de zijkanten een minimale afstand van 50 mm tussen de apparaten worden aangehouden. · Maak volgens de inbouwschets boorgaten Ø 35 mm voor bevestiging van de schakelknoppen in het front van de onderkast. min. 5 0 05 min. 1 , 5 62 max. 1 35 90 60 360 765 1170 1575 · Indien het frontpaneel dikker is dan 26 mm, dan moet dit van achteren in de afmetingen van 80 x 310 mm zover worden uitgefreesd dat het frontpaneel op deze plaats niet dikker is dan 26 mm. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VR421110

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VR421110 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag