Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR230112

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR230112. Wij hopen dat dit GAGGENAU VR230112 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VR230112 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VR230112
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VR230112 (1060 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VR230112

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bedienings- en montagehandleiding VR 230 Inbouwgrill 0 1 9 1 0 9 3 7 3 7 VR 230 Voorwoord 1. Belangrijk 1. 1 Veiligheidsvoorschriften 1. 2 Voor het eerste gebruik 1. 3 Gebruik 2. Apparaat en principe 2. 1 Het apparaat 2. 2 Accessoires 2. 3 Het principe 3. Bediening 3. 1 Intschakelen 3. 2 Uitschakelen 3. 3 Gebruik van de griddle-plaat 4. [. . . ] Vermeld daarbij het type apparaat (zie typeplaatje). Reparaties mogen uitsluitend door een erkend vakman worden uitgevoerd, zodat de veiligheid van het apparaat gewaarborgd blijft. Bij ondeskundige ingrepen vervalt de garantie. 8 6. Praktische tips 6. 1 Bereidingstabel De aangegeven bereidingstijden dienen alleen als richtlijn!Bereidingstabel VR 230 Gerecht Vleesgerechten Lendebiefstuk Kalfskotelet Sjasliek (spiesen) Lamskotelet Varkensbiefstuk Varkensbuikstuk Grillworst Tartaartje Gevogelte Kalkoen (borst) Spiesen met gevogelte Vis en zeebanket Garnalenspiesen Inktvis, gevuld Tonijnkoteletten Forel, heel Stand* 9 7 7 tot 8 7 8 7 6 tot 7 7 8 6 tot 7 Bereidingstijd* 2 - 3 min. per kant (ruitpatroon) 10 - 15 min. , meermaals keren 2 x 3 min. 10 - 15 min. , meermaals keren Opmerkingen Bij dikke stukken per kant 2 min. op stand 9, dan op stand 8 per kant nog eens 2 minuten (ruitpatroon). Snijd de koteletten bij het bot en de vetrand meermaals in, zodat het vlees bij het grillen niet bol gaat staan. Marineer de spiesen of besprenkel ze met olie. Bestrijk de spiesen tijdens het grillen voorzichtig met kruidenolie. Marineer de koteletten of besprenkel ze met olie. Snijd de koteletten bij het bot en de vetrand meermaals in, zodat het vlees bij het grillen niet bol gaat staan. Met olie besprenkeld buikstuk is licht ontvlambaar. Snijd de worsten in, zodat ze niet barsten. Prik afwisselend gevogelte en bijvoorbeeld fruit op spiesen. Bestrijk de spiesen tijdens het grillen voorzichtig met marinade. Marineer de garnalen met bijvoorbeeld knoflook, olijfolie en kruiden. Bestrijk de garnalen tijdens het grillen voorzichtig met marinade. ­ Breng voldoende water aan de kook en blancheer de uitjes gedurende 2 minuten. De huid kan nu gemakkelijk worden verwijderd en de uien zijn dan al iets voorgekookt. Maak de paprika en de cocktailtomaten schoon. Snijd de paprika in vier stukken en verwijder de zaden. [. . . ] In de maattabel is ook de ruimte aangegeven die nodig is voor de verbindingsstrip tussen de apparaten. De hoek tussen het snijvlak en het werkblad dient 90° te zijn (zie afbeelding 8). ­ Markeer precies het midden van de uitsparing. Monteer de bevestigingsrails aan de voor- en achterkant van de uitsparing. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VR230112

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VR230112 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag