Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL430107

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL430107. Wij hopen dat dit GAGGENAU VL430107 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL430107 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VL430107
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VL430107 annexe 2 (267 ko)
   GAGGENAU VL430107 annexe 1 (314 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VL430107

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe randafzuiging! VL 430 2 1. Belangrijk Veiligheidsvoorschriften Neem het apparaat niet in gebruik wanneer het beschadigd is. Het apparaat mag alleen door een erkend vakman worden aangesloten. Daarbij dient aan alle geldende voorschriften te worden voldaan. [. . . ] De randafzuiging wordt hierna automatisch uitgeschakeld en de kleppen gaan dicht. Ideaal om de keuken na het koken te ventileren. Uitschakelen Kies met behulp van de folietoetsen de stand 0. Reiniging en onderhoud Reinig het vetfilter regelmatig (uiterlijk na 30 uur gebruik). Een filter dat teveel vet bevat kan brand veroorzaken!Reiniging vetfilter · Zet het apparaat op stand 1. · Schuif de ventilatiekleppen naar voren en til deze aan de achterkant voorzichtig op. U kunt nu de kleppen naar boven toe afnemen. · Draai de beugels aan de zijkant van het vetfilter naar boven, druk de beugels licht in en verwijder het vetfilter uit het apparaat. U kunt het metalen vetfilter reinigen in een sopje van afwasmiddel of in de vaatwasser bij een temperatuur van maximaal 55 °C. Plaats het vetfilter met de opening naar onderen in de vaatwasser om te voorkomen dat er levensmiddelenresten op achterblijven. Het inbouwen gebeurt in omgekeerde volgorde. Zet hiervoor het apparaat weer op stand 1. Plaats het vetfilter en draai de beugels aan de zijkant naar onderen. De ventilatiekleppen moeten aan de voorkant met de pennen in de opening worden geschoven en aan de achterkant in het hoekstuk worden gehangen. Reiniging van de ventilatiekleppen De ventilatiekleppen mogen niet in de vaatwasser worden gereinigd. Reiniging lijst, folietoetsen Gebruik een gewone glasreiniger en breng deze aan op een zachte, vochtige doek. Sproei het reinigingsmiddel niet op de folietoetsen. Gebruik geen agressieve, bijtende of schurende reinigingsmiddelen. Gebruik ook geen schurende sponzen of borstels. 7 5. Montagehandleiding Belangrijke aanwijzingen voor het inbouwen Het apparaat mag alleen door een erkend vakman worden aangesloten. De installateur is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het apparaat op de plaats van opstelling. Hij moet de gebruiker tonen, hoe ­ in geval van nood ­ het apparaat spanningsvrij kan worden gemaakt. [. . . ] · Draai de klemmen onder het werkblad en draai ze vervolgens vast. Zorg ervoor dat de spleet tussen het apparaat en het werkblad rondom gelijkmatig is. · Sluit de randafzuiging door middel van een flexibele aluminiumbuis met een doorsnede van 125 mm aan op de ventilatormotor. · Sluit de randafzuiging met de 4-polige stekker op de ventilatormotor aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VL430107

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VL430107 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag