Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL051107

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL051107. Wij hopen dat dit GAGGENAU VL051107 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VL051107 te teleladen.


GAGGENAU VL051107 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (915 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VL051107 (915 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VL051107

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wat u moet weten, voordat u het apparaat voor het eerst in gebruik neemt, vindt u op pagina 4. In het hoofdstuk , , Reiniging" leest u wat u moet doen om jarenlang plezier te hebben van het apparaat. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kookplaatventilatiesysteem! Afb. Belangrijk 1. 1 Veiligheidsvoorschriften Neem het apparaat niet in gebruik, wanneer het beschadigd is! [. . . ] 4 U kunt het apparaat ook vóór het inschakelen in de gewenste stand zetten. Hoe ver u de arm kunt bewegen, is afhankelijk van de gekozen hoogteinstelling. Wordt de arm uitgeschoven, zonder dat u een afzuigstand heeft ingesteld, dan werkt de aangesloten ventilatormotor vanaf de braadpositie automatisch op een basisstand. Uitschakelen ­ Draai de schakelknop , , afzuigstand" naar links op 0. ­ Draai de schakelknop , , hoogte-instelling" naar links om de arm weer in te trekken. De arm gaat daarbij automatisch weer in de uitgangspositie. 3 Afb. 5 Nazuigstand ­ Draai de schakelknop naar links op de stand (nazuigstand). ­ Als u de nazuigtijd eerder wilt beëindigen, draait u de schakelknop op stand 0. Vakantiebeveiliging ­ Vier uur nadat het ventilatiesysteem voor het laatst is bediend, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Na een willekeurige bedieningshandeling kunt u het systeem weer in gebruik nemen. 6 4. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, alsmede borstels en schuurpoeder. Wrijf de metalen delen in met een speciaal verzorgend middel voor roestvrij staal. Gebruik geen reinigingsmiddelen aangezien deze de opdruk kunnen aantasten. U kunt het metalen vetfilter in de vaatwasser reinigen op een temperatuur van maximaal 65 °C. Ga als volgt te werk: ­ Draai de schakelknop , , hoogte-instelling" naar rechts om de arm iets uit te schuiven. ­ Draai de beide houders naar boven en haal het filter uit het apparaat. Reinig het filter alleen als het ventilatiesysteem is afgekoeld. Afb. 6 7 Het reinigen van de arm Wanneer de arm extreem smerig is geworden, kunt u deze voor reinigingsdoeleinden demonteren. U kunt de arm dan in de vaatwasser reinigen op een temperatuur van maximaal 65 °C. Ga als volgt te werk: ­ Draai de schakelknop , , hoogte-instelling" naar rechts om de arm iets uit te schuiven. ­ Draai de beide houders naar boven en haal het filter uit het apparaat. ­ Plaats het bijgeleverde dekseltje op de buisopening, zodat er niets in kan vallen. [. . . ] 9 0 156 490 Hoogte werkblad: 90 cm; positie ventilatormotor: variabel. ­ Maak de uitsparing voor de ventilatormotor in de bodemplaat van de inbouwkast. 00 min. 5 500 Hoe de ventilatormotor moet worden ingebouwd, staat in de montagehandleiding van de motor. ­ Verbind de pijpmond van de VL 051 met behulp van een flexibele aluminium buis (doorsnede 125 mm) met de ventilatormotor. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VL051107

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VL051107 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag