Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VK230111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VK230111. Wij hopen dat dit GAGGENAU VK230111 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VK230111 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VK230111
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VK230111 (1874 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VK230111

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bedienings- en montagehandleiding VK 230 Vario-stomer 0 45 55 95 85 75 65 VK 230 Voorwoord 1. Belangrijk 1. 1 Veiligheidsvoorschriften 1. 2 Voor het eerste gebruik 1. 3 Gebruik 2. Apparaat en principe 2. 1 Het apparaat 2. 2 Accessoires/extra accessoires 2. 3 Het principe 3. Bediening ­ Het justeren van het kookpunt ­ In- en uitschakelen ­ Bediening met timer ­ Het gebruik van het handvat ­ Bediening van de kinderbeveiliging ­ Vakantiebeveiliging ­ Het afvoeren van het kookvocht 4. [. . . ] Op deze manier kunnen fabrieksgeurtjes en dergelijke worden verwijderd. Reinig de ovenkom met een mild sopje van afwasmiddel. Gebruik geen reinigingsmiddelen voor roestvrij staal, omdat deze de kwaliteit van de voedingsmiddelen kunnen beïnvloeden. Het glazen deksel en de schalen kunt u gewoon in de vaatwasser zetten. Het bedieningspaneel mag alleen met een zachte doek worden gereinigd. Gebruik geen reinigingsmiddelen voor roestvrij staal, aangezien deze de opdruk kunnen aantasten. Reinig de bedieningselementen en de glazen delen met een vochtige doek en een mild sopje van afwasmiddel. Wis de onderdelen met een droge, zachte doek na. Reinig het apparaat na elk gebruik: ­ U dient de ovenkom na elk gebruik leeg te maken en te reinigen. ­ Vuil, zout en kalk kunnen corrosie veroorzaken!Reinig de schalen en de zeef in de vaatwasser of met een mild sopje. Het speciale handvat mag alleen met de hand worden gereinigd. ­ Wrijf de ovenkom met een doek droog en leg de zeef weer op zijn plaats. Plaats het glazen deksel niet terug, zolang de ovenkom nog vochtig is. ­ Ontstaat er bij zeer kalkrijk water een witte aanslag in de ovenkom, wis deze dan uit met een oplossing van water en azijn. U kunt ook een ontkalkingsmiddel gebruiken dat geschikt is voor apparaten waarin voedingsmiddelen worden bereid. Spoel de ovenkom daarna goed uit met schoon water. ­ Polijst de ovenkom met een zachte doek en een druppel spijsolie. Na enkele bedrijfsuren zijn op de bodem van de ovenkom de contouren van het verwarmingselement te zien. Dit heeft geen invloed op het functioneren van het apparaat. Als het apparaat gereinigd en helemaal droog is, kunt u de gereinigde schalen en het handvat in de ovenkom bewaren. De afdekking (extra accessoire) sluit alleen goed op het apparaat aan, als u het glazen deksel omdraait. 11 5. [. . . ] De hoek tussen het snijvlak en het werkblad dient 90° te zijn (afbeelding 16). ­ Markeer precies het midden van de uitsparing. Monteer de bevestigingsrails aan de voor- en achterkant van de uitsparing. Zorg ervoor dat de neusjes van de bevestigingsrails op het werkblad rusten en dat de middenmarkering van de bevestigingsrails exact aansluit op de middenmarkering van het werkblad (afbeelding 17). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VK230111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VK230111 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag