Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG442210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG442210. Wij hopen dat dit GAGGENAU VG442210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG442210 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VG442210
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VG442210 (1497 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VG442210

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VG 442 Gaskookplaat VG 442 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 3 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat en principe bladzijde 5 Het apparaat bladzijde 5 Schakelknoppen bladzijde 5 Onderdelen van de branders bladzijde 5 3. Tabel voor het kiezen van de juiste stand bladzijde 8 6. [. . . ] Met heet water, afwasmiddel en een doek. Ingebrande verontreinigingen met een beetje sop van afwasmiddel laten weken. Wrijf de vangschaal direct na het reinigen met een zachte doek droog om watervlekken te voorkomen. Voor sterke verontreinigingen kunt u bij uw vakhandelaar het Gaggenau reinigingsmiddel voor roestvrij staal (bestelnummer 310631) verkrijgen. Er mag geen vocht via de onderkanten van de branders binnen in het apparaat komen. Let op het volgende: Niet in de vaatwasser reinigen. Bij sterk ingebrande verontreinigingen laten weken in de spoelbak. Het gebruik van schurende reinigingsmiddelen beschadigt het email. Let erop dat de openingen niet zijn verstopt. Pas op dat u de kleine onderdelen niet kwijt raakt. Voorkom krassen door bij het geborstelde oppervlak in de vangschaal altijd in de borstelrichting te wrijven. Er kunnen lichte vlekken op het oppervlak ontstaan wanneer samen met de verontreiniging ook de op natuurlijke wijze ontstane oxidatielaag wordt verwijderd. Breng na het reinigen een dun laagje onderhoudsmiddel voor roestvrij staal gelijkmatig op de gehele vangschaal aan. Zo krijgt u de natuurlijke kleur van roestvrij staal weer terug. Verwijder etensresten of zout direct van het roestvrijstalen oppervlak. Sommige reinigingsmiddelen voor roestvrij staal kunnen krassen veroorzaken. Chloor of chloorhoudende middelen leiden bij roestvrij staal tot corrosie. Let op de samenstelling van het reinigingsmiddel. De doek mag niet te nat zijn omdat er anders water achter de schakelknop in het apparaat kan dringen. Branderkopdeksel, branderring, branderkop (messing) Vangschaal (roestvrij staal, gekogelstraald resp. geborsteld) Schakelknop Met een vochtige doek afnemen. 11 8. Onderhoud Na langer gebruik worden de branders (branderkopdeksel, branderring en branderkop) door natuurlijke oxidatie donker van kleur. U kunt deze verkleuringen als volgt verwijderen: Maak een mengsel van gelijke delen witte azijn met ten hoogste 8 % azijnzuur (schoonmaakazijn) en warm water. Leg de verkleurde onderdelen van de branders gedurende hoogstens 10 min. [. . . ] De vonkontsteking mag aangesloten blijven. Schroef de branders los (Torx T20) en trek deze van de branderleidingen. · Trek de regelaars met de hand van de branderleidingen af, verwijder de dichtringen. · Controleer of de dichtringen correct in de nieuwe regelaars zitten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VG442210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VG442210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag