Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG441210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG441210. Wij hopen dat dit GAGGENAU VG441210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG441210 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VG441210
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VG441210 (1282 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VG441210

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VG 441-110/110F VG 441-210 Gaskookplaat VG 441-110/110F VG 441-210 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 3 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat en principe bladzijde 5 Het apparaat bladzijde 5 Schakelknop bladzijde 5 Onderdelen van de branders bladzijde 5 3. Tabel voor het kiezen van de juiste stand bladzijde 8 6. [. . . ] Reinig de onderdelen van de branders pas als deze zijn afgekoeld!· Laat ingebrande verontreinigingen inweken in een beetje water met afwasmiddel. Op deze manier weken zelfs hardnekkige verontreinigingen los. Gebruik geen schurende middelen of krassende sponzen. · Gebruik slechts weinig water voor het reinigen van de vangschaal. Let op dat er geen water in de onderkanten van de branders dringt. · Door de warmteontwikkeling kunnen er op het roestvrijstalen oppervlak kleine verkleuringen ontstaan. Probeer niet deze verkleuringen weg te schuren. Verdeel een dun laagje onderhoudsmiddel voor roestvrij staal gelijkmatig op de kookplaat. Zo blijft het oppervlak gelijkmatig en de kookplaat ziet er na jaren nog mooi uit. · Maak de onderdelen van de brander droog. Het apparaat mag alleen in gebruik worden genomen wanneer de onderdelen droog zijn. Vochtige onderdelen van de brander zorgen voor problemen bij de ontsteking. Bovendien is het mogelijk dat hierdoor de vlam niet regelmatig brandt. · Plaats bij het monteren de branderring en de branderkop zodanig op de brander dat de pootjes in de hiervoor bestemde uitsparingen vallen. 11 Onderdeel / materiaal Pandrager (gietijzer, email) Reinigingsadvies Voor het reinigen van de brander nemen. Met een afwasborstel en afwasmiddel reinigen. Verwijder grove verontreinigingen met een vochtige doek en afwasmiddel. Met een polijstmiddel voor messing polijsten om de oorspronkelijke, metalen glans weer terug te krijgen. Met een afwasborstel en afwasmiddel reinigen. Met heet water, afwasmiddel en een doek. Ingebrande verontreinigingen met een beetje sop van afwasmiddel laten weken. [. . . ] Belasting bij alle gassoorten De nominale belasting wordt bij alle gassoorten en gasdrukken bereikt door het inbouwen van de voor de desbetreffende gassoort bestemde gasregelaar bij grote vlam. Het instellen van de kleine-vlam-regelaars geschiedt via de DIP-schakelaar aan de onderkant van het schakelpaneel. U vindt de desbetreffende instelling in de tabel voor gasregelaars op pag. 15-16. 22 Hoofdregelaar buitenkant Het vervangen van de hoofdregelaars van de wokbrander · Schroef de brander van de onderbak van de kookplaat (Torx T20). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VG441210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VG441210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag