Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG421210AU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG421210AU. Wij hopen dat dit GAGGENAU VG421210AU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG421210AU te teleladen.


GAGGENAU VG421210AU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (839 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VG421210AU (833 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VG421210AU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing en montagehandleiding VG 421 Gaskookplaat VG 421 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 3 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat en principe bladzijde 5 Het apparaat bladzijde 5 Schakelknoppen bladzijde 5 Onderdelen van de branders bladzijde 5 3. Tabel voor het kiezen van de juiste stand bladzijde 8 6. [. . . ] De vonkontsteking is fragiel, voorzichtig reinigen, niet verdraaien of beschadigen. Schakel de kookplaat nooit tijdens het reinigen in. Voorkom krassen door bij het geborstelde oppervlak in de vangschaal altijd in de borstelrichting te wrijven. Er kunnen lichte vlekken op het oppervlak ontstaan wanneer samen met de verontreiniging ook de op natuurlijke wijze ontstane oxidatielaag wordt verwijderd. Breng na het reinigen een dun laagje onderhoudsmiddel voor roestvrij staal gelijkmatig op de gehele vangschaal aan. Zo krijgt u de natuurlijke kleur van roestvrij staal weer terug. Verwijder etensresten of zout direct van het roestvrijstalen oppervlak. Sommige reinigingsmiddelen voor roestvrij staal kunnen krassen veroorzaken. Chloor of chloorhoudende middelen leiden bij roestvrij staal tot corrosie. Let op de samenstelling van het reinigingsmiddel. De doek mag niet te nat zijn omdat er anders water achter de schakelknop in het apparaat kan dringen. Branderkopdeksel, branderring, branderkop (messing) Vonkontsteking Vangschaal (roestvrij staal, gekogelstraald resp. geborsteld) Met heet water, afwasmiddel en een doek. Ingebrande verontreinigingen met een beetje sop van afwasmiddel laten weken. Wrijf de vangschaal direct na het reinigen met een zachte doek droog om watervlekken te voorkomen. Voor sterke verontreinigingen kunt u bij uw vakhandelaar het Gaggenau reinigingsmiddel voor roestvrij staal (bestelnummer 310631) verkrijgen. Er mag geen vocht via de onderkanten van de branders binnen in het apparaat komen. Schakelknop Met een vochtige doek afnemen. 11 8. Onderhoud Haal voor elke reparatie de spanning van het apparaat en sluit de gastoevoer af. Controleer bij eventuele storingen of gas- en stroomvoorziening in orde zijn. Bij een stroomstoring kan de gaskookplaat niet worden gebruikt. Indien er een stroomstoring optreedt wanneer de gaskookplaat in gebruik is, draai dan alle schakelknoppen op 0. Om de gaskookplaat na een stroomstoring weer te kunnen gebruiken, moet u eerst alle schakelknoppen op 0 en vervolgens op de gewenste stand draaien. Controleer bij een storing eerst aan de hand van de storingstabel op bladzijde 13 of u de storing zelf kunt verhelpen. [. . . ] De vonkontsteking mag aangesloten blijven. Schroef de branders los (Torx T20) en trek deze van de branderleidingen. · Trek de regelaars met de hand van de branderleidingen af, verwijder de dichtringen. · Controleer of de dichtringen correct in de nieuwe regelaars zitten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VG421210AU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VG421210AU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag