Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG232232NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG232232NL. Wij hopen dat dit GAGGENAU VG232232NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VG232232NL te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU VG232232NL
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VG232232NL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bedienings- en montagehandleiding VG 232 NL Gaskookplaat VG 232 NL Voorwoord 1. Belangrijk 1. 1 Veiligheidsvoorschriften 1. 2 Voor het eerste gebruik 1. 3 Gebruik 2. Apparaat en principe 2. 1 Het apparaat 2. 2 Extra accessoires 2. 3 Het principe 3. Onderhoud 5. 1 Algemeen 5. 2 Kleine storingen zelf verhelpen 6. [. . . ] Bediening Ontsteek de branders alleen als alle onderdelen gemonteerd zijn, anders kunnen er functiestoringen aan de vonkontsteking optreden. Inschakelen: ­ Plaats een pan op de desbetreffende gaspit. ­ Druk de bijbehorende schakelknop helemaal in. ­ Draai de schakelknop naar links op het symbool "grote vlam". Mocht de vlam niet binnen 2 tot 4 seconden ontsteken, draai de knop dan verder naar links op het symbool , , kleine vlam" en na het ontsteken weer terug op het symbool , , grote vlam". Op de kleine vlam ontsteekt de brander vaak sneller, omdat de diverse gassoorten verschillen vertonen wat de ontsteking betreft. Houd de knop na het ontsteken nog 5 tot 8 seconden ingedrukt, zodat de temperatuursensor, die de gastoevoer mogelijk maakt, warm kan worden. Herhaal de procedure, wanneer de vlam weer uitgaat. U kunt de grootte van de vlam traploos instellen door langzaam aan de knop te draaien. Uitschakelen: Draai de knop tot aan de aanslag naar rechts op 0. Afb. Reiniging Reinig de gaskookplaat grondig voordat u deze voor het eerst gebruikt. Vervolgens na ieder gebruik: ­ Wacht totdat het apparaat is afgekoeld!­ Reinig de kookplaatbak, de branderkopdeksels en de pandrager met een gewoon reinigingsmiddel (niet in de vaatwasser), bijvoorbeeld met een warm sopje van afwasmiddel en een afwasborstel. ­ Maak de branderkop eventueel met een vochtige doek schoon. ­ Laat ingebrande verontreinigingen inweken in een beetje water met afwasmiddel. Zelfs hardnekkige verontreinigingen laten dan los. Gebruik geen schurende middelen of schuursponsjes. ­ Door de warmteontwikkeling kunnen op het roestvrijstalen oppervlak lichte verkleuringen ontstaan. Probeer deze verkleuringen niet met schuurmiddelen te verwijderen, anders beschadigt u het oppervlak. U kunt wel een verzorgend middel voor roestvrij staal gebruiken. Breng een dun, gelijkmatig laagje op de kookplaat aan (NIET op het bedieningspaneel). Zo ontstaat een gelijkmatig oppervlak en uw kookplaat blijft nog jarenlang mooi. [. . . ] ­ Vergeet niet de oude sticker bij het gasaansluitpunt te vervangen door de sticker die bij het regelaarsetje is gevoegd. Zo documenteert u de aanpassing aan de andere gassoort. De branders zijn goed ingesteld, wanneer de vlammen geen gele punten meer vertonen. Verder mogen de branders niet uitgaan, als snel wordt overgeschakeld van grote naar kleine vlam. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VG232232NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VG232232NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag